Cases: virtuelle konferencer

Her finder du beskrivelser af arrangementer der er konverteret fra analogt til digitalt arrangement.

I kraft af Corana krisen har en en del arrangører valgt at konvertere deres konferencer og møder til et digtialt format.
Nogle arrangører har arbejdet længe på denne strategi andre er kommet til lige nu og skal arbejde meget hurtigt. Fælles for dem er at Corona krisen har speedet processerne op.

Uddannelsesdebatten – Coranaen som boost af en digital version.

Skal vi aflyse, gr corona-alarmen mon i sig selv eller er det uventede benspnd en unik mulighed for at gentnkte formater og skabe en helt ny type event?

Det var nogle af de tanker, der ramte arrangrerne af Uddannelsesdebatten, da coronakrisen for alvor brd ud i midten af marts. Og panik, er den frste reaktion, man kunne forvente hos arrangrer af strre mder og events som Uddannelsesdebatten.

Læs mere her

Naturmødet genopstår som verdens første online Folkemøde

Det vigtigste møde for verden bliver nu gennemført online. Når danskerne ikke kan komme til Naturmødet, må Naturmødet komme til dem. Derfor går Naturmødet i luften online fra 14. – 16. maj 2020.

Læs mere her

IDA-medlemmer strømmer til digitale arrangementer

En fremgang på mere end 600 procent er det blevet til i antallet af deltagere til digitale arrangementer i 2020. Og det store udbud af webinarer kan meget vel fortsætte på den anden side af corona, siger IDA-direktør.

Læs mere her

To dages arrangement for 100 topledere, konverteret til et virtuelt arrangement.

En meget væsentlig grund til at dette arrangement  blev en succes var at man evnede at lave et knivskarpt design i forhold til indhold og form.
Hovedingredienserne var at de medvirkende speakere optrådte med ultrakorte oplæg og at der var masser af interaktion med tilhørerne/seerne.

Ask Agger og firmaet Workz var organisator og designer af dette event.
Nynne Bjerre Christensen var moderator.

Læs mere her

Moderatorer til virtuelle konferencer