Artikler om virtuelle konferencer

Her finder du de nyeste artikler, podcasts og andre indlæg om virtuelle konferencer.

Der sker hele tiden nyt på denne front og der udvikles til stadighed nye koncepter og teknologier som kan drive den fortælling man gerne vil have frem.

Som Keld Reinicke en af de mest erfarne TV-folk herhjemme forleden udtalte; Vi er på TV-teatrets tid i forhold til udvikling af digitale konferencer.
Man startede med at spille på Det kongelige teater med en masse kameraer og lod som om man spillede for publikum i salen.

De vigtigste overvejelser før du går igang

Virtuelle konferencer skal tænkes som en helt selvstændig disciplin, der stiller sine egne specifikke krav til forberedelse, koncept og formsprog.

Det gælder først og fremmest om at udnytte alle det virtuelle rums muligheder, så vi sikrer nærvær og engagement fra tilhørerne, når vi nu ikke sidder i samme sal og kigger mod den samme scene.

Klik på linket herunder og læs mere om de vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, før du går i gang med din virtuelle konference.

Læs mere her

GUIDE: 11 insights to virtual events

Thomas Vig, TEDx Organizer.

What to think about when you want to produce ambitious virtual events

First, some intro…

For a time we’ve been forced to produce events online if you must gather large audiences to align strategy, launch new products etc.

But then there is just the matter of – will it be a great experience that people will remember? Will it be engaging as a real-life event? Will partipants stay tuned from start to end? And will your investment pay off? Will something you have no real experience with, and might think can end up as a bad Skype meeting experience, be a success or total disaster?

Læs mere her

Podcast: Kan du digitalisere dine kurser og konferencer?

Lige nu er det svært at sælge billetter til kurser og konferencer. Men hvad hvis de er digitale – og er der betalingsvillighed til at gøre det?

  • Corona: Ingen melder sig til kurser og konferencer lige nu.
  • Kan du gøre dine kurser digitale?
  • Kan du gøre konferencer digitale?
  • Er der betalingsvillighed overfor online kurser og konferencer?
  • Heldags vs. Opspltning
  • Online læring som nødvendighed – ikke nice to have længere.
  • TwentyThree og Zoom
  • Wistia (password protected)
  • Patreon (lukket gruppe mod betaling)
Lyt til podcasten her

10 tips til at afvikle et godt seminar

Skal I i gang med webinars? Så har Astrid Haug som også er moderator hos os, samlet en række råd til, hvordan I kommer godt i gang.

Mange har det stadig lidt svært ved at afholde webinars og foretrækker fysiske events. Og der er da også noget, som webinars ikke kan – det er fx betydeligt sværere at netværke med nye mennesker, men ikke umuligt.

Med forberedelse og planlægning kan webinaret blive en god oplevelse for både vært og gæster.

Læs mere her

Efter corona er det slut med at sidde lårene af 200 kolleger til et fællesmøde.
Ib Ravn, Lektor, DPU, Aarhus Universitet. Speciale: Mødeledelse og facilitering.

Det er tid til at mødes mere meningsfuldt og produktivt på arbejdet

Lad os lave en ny to-meters regel: Alt på møder, seminarer og konferencer skal opleves, som om det foregår lige her, maks. to meter fra min hjerne og mit hjerte, ikke oppe på et scene, 35 meter borte.

Læs mere her

Moderatorer til virtuelle konferencer