Hvad siger vores kunder?

Her på siden kan du læse udtalelser fra nogle af de organisationer, der har benyttet moderator.dk.

Ring gerne til mig på 51360034

Som altid har jeg haft en fin dialog med Moderator.dk omkring arrangementet. Og som altid med forståelse og fornemmelse for hvad der er brug for og hvem som kan løfte det med den rigtige indstilling m.m.

Carsten Nielsen, , Chefkonsulent Djøf

Jeg synes dialogen med moderator.dk har været fin. Der er ikke så meget pjat, men vi får svar på de spørgsmål der eventuelt opstår. Alt i alt har jeg været meget glad for samarbejdet.

Emil Thirup-Sorknæs,, fuldmægtig Uddannelses- og Forskningsministeriet

Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.

Anders Clausen, marketingskonsulent KMD

Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.

Galit Peleg, Museumsinspektør, Arbejdermuseet

Moderator.dk var hurtige til at starte en rigtig fin dialog og fandt meget hurtigt frem til nogen kompetente og relevante ordstyrere til lige præcis vores formål. Der blev i løbet af samarbejdet gjort meget ud af at sikre, at vi var tilfredse kunder hele vejen i gennem forløbet.

Anders Wahlstrøm, konsulent Hvidovre Kommune

Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet.

Leif Møller, Event- & marketingskoordinator, ProVarde

Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.

Theis S. Kaspersen, Konsulent, Forhandlingsfællesskabet

God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.

Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA

God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!

Per Henriksen, Dansk luftfart/DI

Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier

Kenneth Mulbak, Erhvervshus Hovedstaden

God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.

Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI

Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.

Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen

Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.

Kalle Jakobsen, Albertslund kommune