Tine Gøtzsche ny ordstyrer-profil hos moderator.dk

Den mangeårige TV-journalist og studievært Tine Gøtzsche intensiverer indsatsen som ordstyrer og facilitator ved større forsamlingen efter hendes exit fra DR fornylig.

Den garvede studievært ønskede et sporskifte karrieremæssigt efter mange år som kendt skærmtrold og tovholder på TV-Avisen.

Tine Gøtzsche er indtrådt i kredsen af erfarne TV-journalister, der igennem moderator.dk tilbyder sig i ordstyrerroller til arrangementer i ind- og udland, som kræver en professionel, uvildig styring og håndtering. Blandt andet skal Tine Gøtzsche om kort tid styre slagets gang for Dansk Erhverv, når de byder til ”Velfærdens Årsdag” på Børsen i København den 25. september.

Fagfolkene til ordstyrerrollen formidles af bureauet moderator.dk, der er specialiseret i formidlingen af ordstyrere og moderatorer til sådanne arrangementer, enten interne eller offentlige.

”Vi er glade for nu også at have Tine Gøtzsche i stalden. Hun er en af landets mest anerkendte TV-journalister, der med vid og myndighed kan lede selv komplekse forsamlinger og kan gøre det suverænt, endda på flere sprog om nødvendigt”, siger Mogens L. Lindved fra moderator.dk, der har en perlerække af TV-profiler og erfarne kræfter i udvalget til lignende roller. I alt er godt 40 profiler kommet igennem nåleøjet og er i stald hos moderator.dk.

”Vi lægger vægt på at rådgive arrangøren omkring kompetencer, erfaringer og baggrund for moderatoren, så vi sikrer den rigtige profil til ethvert event og arrangement. Det er så vigtigt for helhedsindtrykket, at ordstyreren er velforberedt og suveræn undervejs. Det er vore profiler garanter for – og Tine Gøtzsche i sagens natur i særdeleshed med hendes baggrund og erfaring”, siger Mogens L. Lindved.

Udgivet: 15. september 2018 / Kategorier: Klassiske konferencer, Ny moderator /