Overvejer du at blive moderator hos os, så læs, hvilke kvalitetskriterier vi stiller for et samarbejde med nye moderatorer.

Jeg får mange henvendelser fra journalister, der gerne vil samarbejde med mig. Jeg forsøger samtidig at være skarp på, hvem der de bedste og ypperste moderatorer i Danmark. For hovedhjørnestenen i min forretning er, at jeg formidler kun journalister, som er de bedste moderatorer.

Når jeg tager nye ind, er jeg meget grundig i min research, og har også oplevet, at jeg i enkelte tilfælde har droppet et påbegyndt samarbejde, fordi jeg har konstateret, at moderatoren ikke levede op til mine forventninger.

For at blive moderatorer hos os, skal du foretage dig følgende:

  1. Du skal kunne opgive 3 forskellige kontaktpersoner hos de arrangører, du været moderator for, som jeg må kontakte telefonisk.
  2. 2-3 udtalelser fra arrangører, som jeg må bruge på min hjemmeside for at “tegne” et billede af dig.
  3. Dine favoritemner som moderator.

I samarbejdet med mig er det vigtigt at vide for dig, at jeg siger tingene lige ud. Det er min erfaring, at det når vi alle længst med. Med de ofte krævende opgaver vi får, er det vigtigt, at det jeg lover arrangørerne også holder vand.

Jeg vil sikre mig, at dine kompetencer lever op til det, jeg har lovet. Arrangøren får det de forventer, og du får spændende jobs.

I mine kontrakter forpligter jeg arrangøren til at give en kort evaluering af forløbet efter gennemførelsen af arrangementet. Det giver mig en indsigt i om den pågældende moderators forberedelse inden arrangementet og performance under arrangementet. Målet er, at vi hele tiden skal blive endnu bedre

Punkterne som arrangøren skal svare på:

  • Indsats af moderator, i forberedelsesfasen
  • Moderators performance, under arrangementet
  • Gribe pludseligt opståede situationer, under arrangementet
  • Synlig moderator uden at sætte sig selv i centrum, under arrangementet
  • Give jer nye input i forhold til drejebog og vinkling af jeres arrangement
  • Samlet oplevelse af moderator:

Sådan er det!

Udgivet: 7. august 2017 / Kategorier: Ny moderator /