Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Tue Blædel og Tony Scott er kendt fra de populære radioprogrammer ’Pressen på P3´og senest ´Tue og Tony på P3´, hvor de har en halv million lyttere på daglig basis.  Både Tue og Tony har masser af erfaring inden for moderering af debatter, afholdelse af events og det at stå på en scene. Derudover prøver de begge to at formidle information på en sådan måde, at lyttere eller tilskuere får lyst til at følge med og ikke mindst deltage i debatten.
Igennem deres sendetid beskæftiger de sig med aktuelle og politiske emner, og de har interviewet mange relevante personligheder, lige fra Anders Fogh til Stig Grenov. Deres program har vundet flere priser for deres skarpe og underholdende måde at formidle nyheder og aktualitet.
Tue Blædel er uddannet journalist og har været ansat hos både P4 og P1, inden han startede som radiovært ved P3. Tony Scott har blandt andet været radiovært på Universitetsradioen og ’Det elektriske barometer’, inden karrieren bragte ham til P3.

Deres beskæftigelse gør dem yderst kvalificerede til at holde styr på politikere og meningsdannere og samtidig sørge fSe kalenderenor at budskabet bliver leveret på en afslappet og underholdende måde.

Events som Tue Blædel har været moderator for:

  • Folkemøde 2020 – Hvad er bæredygtig arbejdsliv i praksis?
  • Overlevelse i præstationssamfundet, PFA
Book arrangement nu

Ring mig op!