Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Journalist med mange års erfaring som studievært på TV Avisen. Siden 2007 har hun drevet selvstændig kommunikationsvirksomhed. Trine er en efterspurgt ordstyrer, der har faciliteret langt over hundrede større og mindre konferencer, hvor hun ud over sin journalistiske erfaring også bruger sin uddannelse som proceskonsulent. Trine har ry for altid at sætte sig grundigt ind i emnet. Trine har stor erfaring med konferencer, hvor deltagerne skal involvere sig, da alle på den måde får større udbytte af dagen. Det kan være konferencer og møder med interaktive elementer, der inviterer til forskellige samarbejds- og udviklingsaktiviteter. Trine Sick er uddannet fra Danmarks Journlisthøjskole og desuden cand.linc.merc. med fransk som hovedfag og engelsk som bifag. Før årene som studievært var Trine rejsende reporter på udenrigsmagasinet Horisont med udsendelser fra hele verden.

Arrangementer hvor Trine Sick har været ordstyrer

  • Rekruttering 2.0 LinkedIn (2012)
  • Høring om Seniorførtidspension, NNF (2011)
  • Borgertopmøde, Region Syddanmark
  • “Den forventningsfulde borger” Halsnæs kommune
  • “Nutidens unge ældre” Tiderne skifter
  • Offentlig høringsmøde angående Nærhospital, Region Hovedstaden
  • Borgermøde om Cityringen, Nørrebro lokaludvalg
  • Lige muligheder for mænd og kvinder, Europakommissionen
  • Børns sprogtilegnelse, Syddansk universitet
  • Seminar om marginaliserede nydanske børn og unge, Arbejdsgruppen for bedre integration
Book arrangement nu

Ring mig op!