Project Description

Trine Beckett er journalist, moderator og kommunikationsrådgiver. Hun har arbejdet som kommunikationschef i Egmont Fonden, som selvstændig journalist for blandt andre Børsen og Egmont Magasiner, rådgiver i Danmarks Evalueringsinstitut og har skrevet flere bøger, kort- og dokumentarfilm. Trine Beckett er uddannet cand. mag. i fransk og statskundskab Københavns Universitet og Sciences Po., Paris, og har en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole.


Særlige interesser

Trine Beckett har som journalist, rådgiver og kommunikationschef arbejdet særligt med uddannelse og ledelse. Hun har stor interesse for disse felter og formår både at skabe en debat, der går kritisk i dybden og at brede perspektivet ud. Hun har god erfaring med at mixe den faglige debat med personlige interviews, der er med til at sikre, at et arrangement taler til både hjerne og hjerte. Trine Beckett har desuden et særligt talent for at interviewe børn og unge og andre mennesker, der ikke er scenevante, på en måde så deres fortællinger bliver relevante og nærværende for publikum. Endelig har hun god sans for timing – en evne, der er opbygget gennem en ungdom som revypianist, sanger og erfaringerne med filmproduktion.


Du vil møde

En velforberedt og velfunderet ordstyrer, der kan sætte deltagerne i spil, så alle yder deres bedste. En behagelig og skarp facilitator, der har øje for arrangementets forløb, og formår at involvere tilhørerne. Trine Beckett har stor erfaring med at tilrettelægge konferencer og arrangementer, og kan bidrage med rådgivning og sparring på alt fra program til afvikling af arrangementet.


Udvalgte event som du har været ordstyrer ved

  • Samskabelse som løftestang for udsatte børns læring, Lær for Livet, Folkemødet 2017
  • En bedre start – livemagasin, Egmont Fonden, 2016
  • Konference om turboforløb, Undervisningsministeriet, 2016
  • Højt begavede børns læring, KORA, 2016