Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Torben Sangild

Er selvstændig freelancer med aktiviteter mange steder og i mange sammenhænge. Halvtidsskribent på Zetland, tidligere vært på vidensprogrammet Wiki-Værkstedet på Radio24syv. Anmelder af kunst, musik, filosofi og bøger på bl.a. Politiken, Jyllands-Posten og Kunsten.nu. Ofte brugt som foredragsholder, debattør og ekspert i medierne. Har en akademisk baggrund på Københavns Universitet som forsker og underviser i moderne kultur, men kastede sig i 2013 ud i at gøre den journalistiske, kritiske og formidlingsmæssige åre til selve sit erhverv, hvilket han ikke har fortrudt ét sekund. Har skrevet bøgerne Støjens æstetik og Objektiv sensibilitet og tusindvis af artikler og anmeldelser.

Som moderator bruges han i både kulturelle, videnskabsformidlende og samfundsdebatterende sammenhænge. Han forener sin store viden med humor, nærvær og en fornemmelse for, hvordan også svært stof kan gøres medrivende og for, hvordan forskellige ideologiske positioner kan bringes i et frugtbart spil med hinanden.

Særligt fokus:

Kultur, videnskab, filosofi, psykologi og samfundsdebatter

Du vil møde:

En engageret, personlig og munter moderator og vært, der lynhurtigt fornemmer positioner og muligheder, der kan bringe liv og energi ind i debatterne. Han lader altid debattørerne stå i fokus frem for sig selv, men er ikke bange for at inddrage personlige erfaringer, når de er relevante. Og så er han vidende og velforberedt og laver sin research.

 

Udvalgte arrangementer, hvor Torben Sangild  har været moderator for nylig:

  • Konference om en tidlig kulturstart, Slots – og kulturstyrelsen
  • Folkemødet/Gyldendal 2018,
  • Heartland 2018
  • Klang Festival også 2018.
  • Forestillingen ‘Demokrati’ der rejste landet rundt i byrådssale efteråret 2017. Medskaber af selve forestillingen sammen med Teatergrad, medvirkende på dele af turnéen og moderator på borgerinddragende debatter med politikerne efter udvalgte forestillinger.
  • Roskilde Festival 2016 og 2017: Debatter med kunstnere på Artzone-scenen.
  • Bloom Festival, Valby 2017. Videnskabsfestival arrangeret af Golden Days.
  • Klang Festival 2016 og 2017. Artist talks, debatter og talkshowkoncert.
  • Bakkehuset, Frederiksberg 2017. Debat om forholdet mellem musik og litteratur.
  • Bremen Teater, Zulu Comedy Festival 2016. Bag om ‘Den korte radioavis’ og satirens rolle i dag.

Torben Sangild er et karismatisk menneske og en fænomenal retoriker. Det mest særlige ved ham er måske, at han trods sin ekstraordinære begavelse har en dyb forståelse for tilhørernes oplevelse og nysgerrighed. Han har desuden humor og en evne til at gribe det uforudsete, som er en standupper værdigt.

Jakob Moll, Medstifter og CEO Zetland
Book arrangement nu

Ring mig op!