Projekbeskrivelse

Tine Götzsche (f. 1967) er en rutineret journalist, vært, moderator og interviewer. I det seneste lille årti har hun været vært på TV AVISEN, og tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, ligesom hun løbende har været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland. Tidligere har hun arbejdet på Jyllands-Posten og TV2/Lorry. Hun er uddannet fra DJH i 1994, erhvervssproglig korrespondent i fransk og spansk 1989 og har boet og læst i Spanien og Frankrig.

Særlige interesser:
Tine er generalist og påtager sig opgaver indenfor næsten alle områder. Hun har tidligere styret konferencer om så forskellige emner som sundhed, arbejdsliv, ledelse, psykiatri, integration, arkitektur, ingeniørkunst, infrastruktur, politik, kultur, sprog og internationale forhold og udvikling.

Tine gennemfører konferencer på dansk, engelsk, fransk og spansk.

I vil møde:
Tine arbejder i dag som selvstændig med et bredt fokus på konferencer, interviews, foredrag og de muligheder for nye samarbejder, som et frit arbejdsliv giver. Hun bor i København med sin 15-årige søn, har del-base i Vendsyssel og laver konferencer over hele landet.

Personligheder som Tine Götzsche har interviewet:

Francois Zimeray
Frauke Petry
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Nigel Farrage
Abdel Aziz Mahmoud og Souad Taha
Margrethe Vestager
HKH Prins Joachim
Kofi Annan
Felipe Gonz

Udvalgte events Tine Götzsche har været moderator for:

 • Vejen til Bruxelles, PoKo – 2020
 • Børn som pårørende, Det Nationale Sorgcenter – 2020
 • Nedslidning, NNF
 • Årsmøde, Bankdata
 • Offentlig-privat samarbejde – konkurrenceudsættelse, udbud m.v., DI og KL
 • Borgerrettet klimaevent – debat, Erhvervsstyrelsen
 • Oplev Fremtiden, EGN Netværk
 • FN´s verdensmål og det bygge miljø, Realdania
 • Bæredygtighed på bundlinjen – i det byggede miljø, Realdania
 • Er velfærdsforsyninger en del af løsningen til at sikre fremstidens sundhedsbehandling?, Tryg
 • Borgertopmøde, Aalborg Kommune

Velforberedt og vidende med en evne til at skabe en utroligt god stemning under arrangementet.

Rikke Uldall, pressechef, Europa-Kommissionen.

Fortrinligt samarbejde med Tine Gøtzsche. Hun forstod fra starten, hvad vi gerne ville med arrangementet. På det indledende forberedelsesmøde bragte hun egne erfaringer i spil og vi justerede i fællesskab program og indhold for dagen.

På selve dagen var hun professionel, meget kompetent og behagelig. Hun styrede en flok på 230 personer, der var kommet for at debattere fremtidens velfærd. Imponerende! Det var tydeligt, at hun havde forberedt sig grundigt.
Flere medlemmer og deltagere fra dagen har efterfølgende rost arrangementet til skyerne – og en stor del af den ære tilfalder en dygtig moderator.

De varmeste anbefalinger til Tine herfra Dansk Erhverv.

Rasmus Kjærhus Nørgaard, politisk konsulent, Dansk Erhverv

Vi har haft et fantastisk godt samarbejde med Tine Gøtzsche. Hun var forberedt til tænderne og med al sin erfaring, sit lune og gode humør kørte hun oplægsholdere og deltagere gennem programmet, så det blev skarpt, underholdende og holdt tiden, trods en forsinket start og en forsinket minister. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale Tine til andre.

Sussi Heimburger, kommunikationskonsulent COWI