Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Journalist, kommentator og forfatter. Thomas Larsen er kommentator på Berlingske og ekspert i radio og tv. Benyttes som moderator ved konferencer, seminarer og møder over hele Danmark. Thomas Larsen har skrevet for Det Fri Aktuelt, Morgenavisen Jyllands-Posten og Børsens Nyhedsmagasin, inden han i 2005 blev kommentator på Berlingske. Forfatter til bøger om bl.a. Mogens Lykketoft, Lars Løkke Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Uffe Ellemann-Jensen og Poul Schlüter, ligesom han har udgivet bøger om Christiansborg og Amalienborg samt portrætteret Mærsk Mc-Kinney Møller. Kursusleder på Den Journalistiske Efteruddannelse, underviser erhvervsledere i Presidents Institute og deltager fast i World Economic Forum’s topmøde i Davos.
Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988, tildelt et Marshall Memorial Fellowship og et John S. Knight Fellowship ved Stanford University 1999-2000. En af landets skarpeste politiske analytikere, en egenskab som han også kan konvertere til jobbet som moderator.

Arrangementer hvor Thomas Larsen har været moderator

  • State of the Nation – årsmøde i foreningen af rådgivende ingeniører, 2016.
  • Den fjerde industrielle revolution sammen med Jim Hagemann Snabe, 2016.
  • Nytårskur i Lægemiddelindustriforeningen, LIF, 2016
  • Årsmøde i Foreningen af Speciallæger, FAS, 2015
  • International patentkonference i København, 2015
  • Debatter og oplæg på folkemødet på Bornholm, 2015
Book arrangement nu

Ring mig op!