Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Politisk redaktør og analytiker ved avisen Danmark, der udkommer sammen med Jysk Fynske Mediers 13 regionale dagblade. I alt over 400.000 daglige læsere. Tidligere politisk journalist og analytiker på TV 2 News. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Thomas er via sin gang på Christiansborg og daglige kontakt med landets toppolitikere altid opdateret på, hvor dansk politik er på vej hen.

Thomas har desuden fra en tidligere karriere i kommunalpolitik et indgående kendskab til den offentlige sektor. Han har viden og forståelse for de udfordringer, kommuner, regioner og stat står overfor, samt hvilke løsningsmetoder og udviklingstrends der tages i brug for at løse disse.

Thomas har arbejdet som moderator i seks år.

Særligt fokus: Dansk politik, kommunalpolitik , ældreområdet, sundhedsområdet, psykiatri, misbrugsområdet, digitalisering og offentlig ledelse.

Du vil møde: Med Thomas får I en moderator, der forstår det, han modererer. Grundig forberedelse er et varemærke. Han insisterer på at forstå fagligheden bag. Det gør spørgsmålene bedre og dermed også oplægsholdere og paneldeltagere. I sidste ende til glæde for tilhørerne. Jo tidligere, I involverer Thomas i jeres planlægningsproces, desto mere kan I også drage nytte af hans erfaring.

Arrangementer, hvor Thomas Funding Therkildsen er moderator:

 • Sundhed og Social Kundekonference, KMD – 2020
 • Det kompetente Nordjylland, Business Region North
 • Oplæg – regeringsgrundlag, Dansk Fjernvarme
 • Arbejdmiljø, HK
 • Kommunaløkonomisk Forum, KL
 • KL Rusmiddelkonference 2018.
 • KL ledertræf 2017 og 2018.
 • KL Ældrekonference 2018.
 • KKR (Kommune Kontakt Råd) Region Syddanmark 2017. Facilitering af arbejdsdag med kommunalpolitikere i skabelsen af ny rammeaftale for 2018.
 • Paneldebat om fremtidens pension. Edlund A/S på Folkemødet.
 • Paneldebat om udsatte boligområder. PKA på Folkemødet.
 • KL Sociale Topmøde 2017.
 • Byg til Vækst konference. Debat om LEAN i byggebranchen 2016.

Thomas deltog for første gang som moderator ved vores arrangement forrige år, og da planlægningen af dette års konference gik i gang, var der ingen tvivl om hvem vi skulle ringe til for at styre scenen. Thomas har været en værdifuld sparringspartner igennem hele forløbet og har ydet en indsats i særklasse for at klæde vores oplægsholdere på, så de rammer publikum bedst muligt. Vi og vores deltagere er i sikre hænder hos Thomas, som fremstår sikker, underholdende og vidende på scenen. Planlægningen af næste års konference er så småt ved at starte op, og jeg ved udemærket hvem jeg ringer til først.

Anders Clausen, Marketingskonsulent KMD

Vi har gennem hele forløbet og ikke mindst til selve arrangementet været særdeles glade for samarbejdet med Thomas, der var ualmindeligt behagelig, professionel og dygtig at samarbejde med.

Vi koblede ham på forholdsvis tidligt i processen og fik derfor god input til drejebogen, hvilket højnede kvaliteten betragteligt. Vores paneldeltagere var også begejstrede over Thomas’ fine forarbejde, der bl.a. inkluderede et forinterview med hver af dem for at sikre sig at have deres budskaber in mente til arrangementet.

Selve dagen forløb lige som vi håbede på, og vi sagtens forestille os at trække på Thomas’ kompetente bistand en anden gang.

Anna-Katrine Romer Vingtoft, , Public Affairs Manager Copenhagen Healthtech Cluster

Thomas har været en god støtte i planlægningen op til vores konference, hvor han har givet meget værdifulde input til, hvordan vi kunne styrke vores oplæg. Som moderator leverede Thomas en fantastisk indsats fra scenen, hvor han demonstrerede faglig indsigt i deltagernes hverdag. Alt i alt en indsats i særklasse.

Anders Clausen, Marketingkonsulent, KMD

”Yderst professionel og kompetent ift til at give sparring og forberede alle oplægsholdere og paneldebatter. Jeg ved, at det betød rigtig meget for folkene på scenen, at de havde talt med Thomas forud for dagen. Stor ros for det – det oplever man bestemt ikke hver dag!”

Heidi Holler,, Kommunikationsansvarlig Business Region North Denmark
Book arrangement nu

Ring mig op!