Projekbeskrivelse

Politisk redaktør og analytiker ved avisen Danmark, der udkommer sammen med Jysk Fynske Mediers 13 regionale dagblade. I alt over 400.000 daglige læsere. Tidligere politisk journalist og analytiker på TV 2 News. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Thomas er via sin gang på Christiansborg og daglige kontakt med landets toppolitikere altid opdateret på, hvor dansk politik er på vej hen.

Thomas har desuden fra en tidligere karriere i kommunalpolitik et indgående kendskab til den offentlige sektor. Han har viden og forståelse for de udfordringer, kommuner, regioner og stat står overfor, samt hvilke løsningsmetoder og udviklingstrends der tages i brug for at løse disse.

Thomas har arbejdet som moderator i seks år.

Særligt fokus: Dansk politik, kommunalpolitik , ældreområdet, sundhedsområdet, psykiatri, misbrugsområdet, digitalisering og offentlig ledelse.

Du vil møde: Med Thomas får I en moderator, der forstår det, han modererer. Grundig forberedelse er et varemærke. Han insisterer på at forstå fagligheden bag. Det gør spørgsmålene bedre og dermed også oplægsholdere og paneldeltagere. I sidste ende til glæde for tilhørerne. Jo tidligere, I involverer Thomas i jeres planlægningsproces, desto mere kan I også drage nytte af hans erfaring.

Udvalgte arrangementer, hvor Thomas har været moderator for nylig:

 • Det kompetente Nordjylland, Business Region North
 • Oplæg – regeringsgrundlag, Dansk Fjernvarme
 • Arbejdmiljø, HK
 • Kommunaløkonomisk Forum, KL
 • KL Rusmiddelkonference 2018.
 • KL ledertræf 2017 og 2018.
 • KL Ældrekonference 2018.
 • KKR (Kommune Kontakt Råd) Region Syddanmark 2017. Facilitering af arbejdsdag med kommunalpolitikere i skabelsen af ny rammeaftale for 2018.
 • Paneldebat om fremtidens pension. Edlund A/S på Folkemødet.
 • Paneldebat om udsatte boligområder. PKA på Folkemødet.
 • KL Sociale Topmøde 2017.
 • Byg til Vækst konference. Debat om LEAN i byggebranchen 2016.

Thomas deltog for frste gang som moderator ved vores arrangement forrige r, og da planlgningen af dette rs konference gik i gang, var der ingen tvivl om hvem vi skulle ringe til for at styre scenen. Thomas har vret en vrdifuld sparringspartner igennem hele forlbet og har ydet en indsats i srklasse for at klde vores oplgsholdere p, s de rammer publikum bedst muligt. Vi og vores deltagere er i sikre hnder hos Thomas, som fremstr sikker, underholdende og vidende p scenen. Planlgningen af nste rs konference er s smt ved at starte op, og jeg ved udemrket hvem jeg ringer til frst.

Anders Clausen, Marketingskonsulent KMD

Vi har gennem hele forløbet og ikke mindst til selve arrangementet været særdeles glade for samarbejdet med Thomas, der var ualmindeligt behagelig, professionel og dygtig at samarbejde med.

Vi koblede ham på forholdsvis tidligt i processen og fik derfor god input til drejebogen, hvilket højnede kvaliteten betragteligt. Vores paneldeltagere var også begejstrede over Thomas’ fine forarbejde, der bl.a. inkluderede et forinterview med hver af dem for at sikre sig at have deres budskaber in mente til arrangementet.

Selve dagen forløb lige som vi håbede på, og vi sagtens forestille os at trække på Thomas’ kompetente bistand en anden gang.

Anna-Katrine Romer Vingtoft, , Public Affairs Manager Copenhagen Healthtech Cluster

Thomas har været en god støtte i planlægningen op til vores konference, hvor han har givet meget værdifulde input til, hvordan vi kunne styrke vores oplæg. Som moderator leverede Thomas en fantastisk indsats fra scenen, hvor han demonstrerede faglig indsigt i deltagernes hverdag. Alt i alt en indsats i særklasse.

Anders Clausen, Marketingkonsulent, KMD