Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Cand.mag. i dansk og filmvidenskab fra Københavns Universitet samt Master i Journalistik fra University of London. Thomas Buch-Andersen er kendt af de fleste som vært på programmet Detektor på DR2, der faktatjekker politikere og meningsdannere i den aktuelle debat og konfronterer de ansvarlige med deres ytringer og argumenter. På DR1 har lavet “Spild af dine penge” og “Det er for godt til at være sandt”. Han tidligere været journalist på BBC i London. Han er forfatter til “Fup, fejl og fordrejninger”. Thomas Buch Andersen er en meget populær og hyppigt benyttet ordstyrer og debatleder til arrangementer og konferencer landet over. Med stor professionalisme og præcision stiller han kritiske spørgsmål – også de svære og kræver sandfærdige svar uden spin og fordrejninger. Thomas Buch Andersens kompetenceområder er bl.a. politik, samfund, medier, tal og statistik, og han kan lede debatter og konferencer både på dansk og engelsk. Detektor-værten er et oplagt valg, hvis man ønsker en knivskarp ordstyrer eller konferencier, der kan skabe gennemskuelighed og overblik.

Arrangementer hvor Thomas Buch-Andersen har været ordstyrer

  • Ingeniørerne på dagsordenen, IDA, Folkemøde 2014
  • Dansk Flygtningehjælp, Folkemøde 2014
  • E-valg – fremtidens valg?, arrangeret af Teknologirådet
  • VL Døgnet 2013, konferencier
  • Public Services fremtid, heldags-konference på Christiansborg, arrangeret af TV Producentforeningen
  • Åbning af Innovationscentre i Brasilien, Sydkorea, og Indien, Udenrigsministeriet og Forskningsministeriet, 2013
Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale