Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Han blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1988. Steffen Kretz blev ansat i DR i 1993 som reporter på TV-Avisen. Fra 1996-2004 var han vært og redaktør på DRs journalistiske flagskib Søndagsmagasinet. Han blev i januar 2006 udstationeret i Mellemøsten som Danmarks Radios korrespondent.
Forinden havde han produceret DRs internationale interviewserie, De Skrev Historie, der blev sendt på DR1 i efteråret 2005. Blandt de interviewede var Libyens leder, Muammar al-Gaddafi, USAs tidligere udenrigsminister Madeleine Albright, Sydafrikas tidligere præsident F.W. de Klerk og ærkebiskop Desmond Tutu. Han var i en længere periode redaktør og vært på DR-TVs populære udenrigsmagasin, Horisont. Siden 2008 har han været DR’s klimakorrespondent og har således ikke en fast base. Steffen Kretz er en rutineret ordstyrer ved konferencer og debatter på dansk og engelsk. Med en blanding af skarp journalistisisk sans og lune sikrer han, at arrangementet bliver både relevant for deltagerne, underholdende og giver stof til eftertanke.

Arrangementer hvor Steffen Kretz har været ordstyrer

  • Round table debat: Offentlig privat samarbejde, Rigshospitalet og Roche, 2014
  • Fremtidens energi, IDA og Århus universitet 2014
  • Det Strategiske Forskningsråd: Strategic Research Awards 2014
  • Konference om påsatte skolebrande, Gjensidige og Den trygge kommune
  • Kalundborgegnens Symbiose center, om reduktion af CO2
  • Kontrasternes Amerika, debat Københavns universitet
  • Klimavenlige storbyer, International debat
  • Modernisering af den offentlige sektor

Det var en meget positiv oplevelse at have ham på scenen og til at facilitere et talk show!

Magnus Holde-Bygvraa, Managing Director / Partner, Shout CPH
Book arrangement nu

Ring mig op!