Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Simon Ankjærgaard (f. 1973)

Simon Ankjærgaard.
Photo: Jacob Crawfurd

Simon Ankjærgaard (født 1973). Har arbejdet som journalist siden 1993 og er i dag freelancer, forfatter, historiker og professionel moderator.

Har taget den åbne uddannelse i journalistik fra Danmarks Journalistikhøjskole i 1997 og er siden blevet cand.scient.soc. i Historie og Internationale Udviklingsstudier, hvilket har givet hans journalistik en større dybde. Han har rejst en del i Afrika, har arbejdet i Berlingske Media i en menneskealder og blandt andet været både redaktionssekretær på og redaktør for Hus Forbi. Herudover har han arbejdet med kommunikation for flere humanitære organisationer, blandt andet Oxfam IBIS og Dignity Institute.

Han har været freelancer siden 2013 og har siden da arbejdet som professionel moderator i mange forskellige sammenhænge og for mange forskellige kunder, heriblandt Roskilde Kommune, 3F, Kræftens Bekæmpelse, Socialpolitisk Forening, Game, Historiske Dage, BogForum m.fl. Hans speciale er borgermøder, samt debatter indenfor socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, udviklingspolitik og international politik.

Han har udgivet fire bøger, arbejder freelance for flere forskellige medier, blandt andet Point of View International, og underviser i journalistik på Johan Borups Højskole.

Særlige interesser

Borgermøder, nærdemokrati, borgerinddragelse, socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, fagforeningspolitik, organisering af unge, organisering af borgere

 Du vil møde

Simon Kratholm Ankjærgaard er kreativ, engageret og velforberedt – i alle faser; de indledende samtaler, forberedelse, research, afvikling og efterkritik. Han taler med alle debattens medvirkende forlods og sætter en ære i at afvikle debatten i en god, konstruktiv stemning. Simon Kratholm Ankjærgaard har blik og øre for både brudfladerne i en debat og for de steder, hvor nye løsninger kan opstå. Han har et godt øje for tilhørerne og deres stemning og behov i forbindelse med en debat.

Events som Simon Ankjærgaard har været moderator for:

  • Sundheds- og ældrepolitik i fremtiden, Rebild Kommune

Roskilde Kommune har med stor succes benyttet Simon Kratholm Ankjærgaard som moderator ved flere debat- og borgermøder, blandt andet tre store borgermøder forud for politikernes forhandlinger om budgettet for 2019.

Møderne var både tænkt og organiseret anderledes end normalt med flere forskellige gruppediskussioner, hvor de fremmødte borgere skulle forholde sig til diverse dilemmaer og konsekvenser af politiske beslutninger.

Det var et forholdsvis kompliceret set-up, som Simon faciliterede minutiøst og professionelt. Simon var med i forberedelserne op til møderne, hvor han bidrog med saglige og nuancerede betragtninger.

Under afviklingen af de tre møder var Simon dybt professionel, velforberedt, lyttende og engagerende med et godt blik for alle involverede parter.

Pernille Kapler Andersen, Specialkonsulent Byrådssekretariatet, Roskilde kommune

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Simon Kratholm Ankjærgaard, da han som moderator skulle afvikle ni debatter og en social event for 3F på Folkemødet 2018. Han var blevet hyret ind igen efter at han havde haft fem debatter for 3F på Folkemødet i 2017.

Simon var professionel, idérig og disciplineret i forberedelsesfasen og velforberedt, velformuleret og skarp i afviklingen af de i alt ti opgaver. Simon sætter en ære i at være helt ind i debattens maskinrum fra start og at tale med alle involverede parter inden. Det sikrer debatter af høj kvalitet, hvor der er øje på bolden og ikke manden – og hvor Simon formår at lytte efter ikke bare brudfladerne, men også de steder, hvor parterne kan mødes.

Lise Thorsen, faglig konsulent hos 3F.
Book arrangement nu

Ring mig op!