Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Rushy Rashid Højbjerg (f. 1968)

Med over 20 års erfaring som journalist og vært fra bl.a. TV3, TvDanmark og som skribent for bl.a. Weekendavisen, B.T., Berlingske og Politiken har Rushy en eminent ballast til at kaste sig ud i alle typer opgaver som moderator – også på engelsk.

De seneste 7 år har hun været redaktør og radiovært på debatprogrammet ”Rushys Roulette” på Radio24syv. Her har hun lagt arm med de største værdikrigere i den offentlige debat og taget debatten, hvor de største brudflader mødes.

Særligt fokus:

Med et glimt i øjet er hun god til at udfordre, analysere og gribe det uventede for at få det væsentlige frem i en debat. Og hun er god til at holde deltagerne fast på deres pointer og tiden. Med 7 års erfaring som live-vært er hun også vant til at inddrage tilhørerne … og skulle noget gå skævt, er hun vant til at gribe situationen og holde hovedet koldt og debatten på sporet. Hun har en helt særlig evne til at få mennesker i tale, som ikke er medie-vante og har en svær historie eller skæbne. Og med lige stor selvfølgelighed har hun interviewet jihadisten i Syrien til prisbelønnede internationale forfattere som Salman Rushdie, Arundhati Roy. Ingen er for stor eller for lille til at fortælle en god historie.

Er forfatter og medforfatter til trilogien om kulturmødet mellem pakistanske indvandrere og det danske samfund, som hun har modtaget flere priser for. For sit virke som journalist og forfatter har hun i år modtaget DOF’s Dansk Folkeoplysningspris 2019.

Du vil møde:

Rushy Rashid er et engageret menneske som er meget optaget af de demokratiske værdier som bærer vores samfund. Værdier som ligestilling, ytringsfrihed og menneskerettigheder gennemsyrer hendes virke som forfatter, journalist og radiovært. Hun er kendt som en person med kant, stor faglighed og integritet. Hun er grundig, velforberedt og har hjertet med i sit arbejde som moderator. Med et stort kildenet og cases er hun også god som sparringspartner i planlægningsfasen, hvis man lige står og mangler den helt rette paneldeltager. Rushy har stor erfaring med politiske debatter, værdi-debatter, borgermøder med borgerinddragelse, men også debatter med særligt fokus på det sociale og sundhedsfaglige

 Arrangementer:

 • Røde Kors Formandskonference dec. 2019. Rushys Roulette live på scenen
 • KL’s Integrationstræf – sept. 2019. Rushys Roulette live på scenen med KL’s udvalgte gæster og panel.
 • Kulturmødet på Mors – aug 2019
 • Kræftens Bekæmpelse, Folkemødet 2019. ”Kærlighed og alvorlig sygdom – tre pårørende sætter ord på”
 • Boligsocialt træf København ’19.
 • Det Kriminalpræventive Råd – Folkemødet 2018
 • Ghettoudspillet og kriminalitet i de udsatte boligområder – hvad gør vi?

Moderator – på eng.:

 • “Verdens stemmer” – om kultur og inspiration ude fra den store verden.
 • IMS, det danske kulturinstitut i Beijing, Det danske institut i Damaskus, Det danske hus i Palæstina og DEDI i Kairo.

 

 • LOKK og Etnisk Ung – 2017

Ære & Konflikt – med fokus på børn og mindreårige

 • Dansk Røde Kors, Asylafdelingen 2017. Rushys Roulette live

Landskonference – med hele vejen

 • Borgermøde Hvidovre Kommune
 • Dansk Byggeri årsmøde og generalforsamling 2016. Hvordan bliver flygtninge en ressource?

Hvis I ønsker en interviewer eller ordstyrer, der ikke blot laver en hurtig overflyvning, så er det Rushy Rashid, I skal vælge. Det er helt tydeligt, at hun – udover rigtig god forberedelse – har både hjerte, passion og engagement på plads. Hun har evnen til at skabe et trygt rum til interviews og samtaler om det svære – men samtidigt også evnen til at kunne afvikle et heldags-arrangement, så det forløber som det skal. Hermed min varmeste anbefaling.

Didder Oppermann,, kommunikationskonsulent Kræftens Bekæmpelse

Til vores landskonference for alle Røde Kors’ ca. 600 asyl-medarbejdere havde vi booket Rushy til at lave en live-udgave af Rushys Roulette på scenen. Emnet for debatten var asylansøgeres adgang til arbejdsmarkedet, og Rushy både tilrettelagde og modererede. Resultatet var en levende og energisk debat, der gjorde publikum klogere, og Rushy styrede den med både indsigt, overblik og humor.

Maja Rettrup Mørch,, Leder af Kommunikation Asyl afd. Røde Kors

“Rushy Rashid har dels været moderator ved ETNISK UNGs konference i 2017 og bidraget til RED Center mod æresrelaterede konflikters arbejde i sit program Rushys Roulette m.v.
Rushy har med overbevisning, overblik og sit dybe kendskab til området været en stærk og styrende formidler. Rushys nærvær og engagement som moderator m.v. engagerer og involverer deltagere, og inviterer til kritisk eftertanke.

Vi kan kun anbefale Rushy i sammenhænge der kalder på engagement og personlig involvering”.

Anita Johnson,, Direktør RED Center mod æresrelaterede konflikter
Book arrangement nu

Ring mig op!