Projekbeskrivelse

Presserådgiver, kommunikationsrådgiver med speciale i topledelsesrådgivning, politisk rådgivning og krisehåndtering. Cand. mag. i Nordisk Filologi og Medievidenskab.

Karrieren har budt på alle discipliner inden for kommunikation, bl.a. som: Særlig rådgiver for Ministeren for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med ansvar for strategisk rådgivning af og krisehåndtering for ministeren og regeringen.
Seniorrådgiver i Jøp, Ove & Myrthu A/S med ansvar for strategisk kommunikationsrådgivning, primært af topledelser, krisekommunikationsrådgivning, medietræning og intern kommunikationsrådgivning.

Kommunikationsdirektør i Sterling Airlines med ansvar for etablering af velfungerende koncernkommunikation, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion og bestyrelse, PR og presse i Danmark, Sverige og Norge og public affairs i Danmark. Ansvarshavende redaktør for ugemagasinet FoodCulture med ansvar for etablering og drift af dagsordensættende ugemagasin med væsentlig indflydelse på meningsdannere i og omkring fødevarebranchen, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion og præsidium samt public affairs i Danmark.

Redaktør og kommunikationsrådgiver i TDC med ansvar for etablering og drift af velfungerende koncernkommunikation på web og print, strategisk kommunikationsrådgivning af direktion. Kommunikativt ansvar for adskillige store koncernkommunikationsprojekter i hele Norden.
Nu er Rulle Grabow indehaver af sit eget rådgiverfirma med fokus på
topledelsesrådgivning og virksomhedsstrategier. Ved siden af er Rulle
Grabow fast politisk kommentator på JERSILD minus SPIN på DR2 hver
fredag og i det hele taget en meget brugt politisk analytiker og
kommentator i danske medier.

Arrangementer hvor Rulle Grabow har været moderator

 • Landsmøde – Din bilpartner 2017
 • Bredbåndskonference, Randers kommune 2017
 • Godhedsindustrien, Dansk erhvervs telt, Folkemødet 2017
 • 5 debatter på Folkemødet 2017
 • Skolevalg 2017, Skolen på Herredsåsen, Kalundborg
 • Landbrug & Fødevarer, planlægning af debattelt med 20 debatter og fast moderator på Folkemødet 2016
  Energiens Årsdag, 2015
 • Sammenslutningen af Danske Fodplejere, Generalforsamling, 2015
 • KFUM’s Sociale Arbejde, Årsmøde, 2015
 • Professionshøjskolen Metropol, ‘Rum for store tanker’, 8 ledelsesdebatter for uddannelsesprofessionelle, 2014
 • Maribo Medico, Søvnkonference, 2013, 2014

Rulle Grabow var moderator på FOAs arrangement på folkemødet om virkelighedens velfærd. Hun styrede på glimrende vis deltagerne igennem et stramt program og nogle store dagsordener om vores allesammens velfærd. Kristian Thulesen Dahl, Karen Ellemann, Frank Jensen og Dennis Kristensen blev holdt i kort snor og Rulle Grabow agerede også modvægt i nogle af velfærdsdiskussionerne. Vi fik nogle meget konkrete billeder af virkelighedens velfærd. Arrangementet var godt forberedt bl.a. fordi Rulle havde indgået i planlægningen og forberedelserne.

 

Kasper Manniche , Chefkonsulent i FOA

Med sin viden inden for bredbåndsområdet samt generelle erfaring som moderator var Rulle ikke blot en rigtig god moderator på dagen, hun var også en rigtig god sparringspartner gennem forløbet. Der var med til at give os ro i sindet!

Vi er derfor overordentligt tilfredse med vores beslutning om at lægge vores konference i Rulle Grabows hænder!

Søren Brøndum, Bredbåndskoordinator Randers kommune, Your Content Goes Here

Top-engageret. Meget trygt for arrangør at opleve, hvordan hun har taget opgaven til sig og forberedt sig grundigt ved at kontakte alle involverede. Super dygtig, vidende og skarp!

Lone Jørgensen, Århus Universitet, MatchPoints 2018

Vi var glade for valget af Rulle Grabow, da hun formåede, at få de fem regionrådsformænd til at tale – også om personlige sider og anekdoter. Hendes sjove side og lidt skæve konklusioner gjorde også debatten let og folkelig præcis, som vi havde forestillet os det. Man kunne fornemme, at Rulles opkald til de fem formænd forud for debatten havde gjort dem trygge ved konceptet. Alt i alt stor tilfredshed herfra.

Line Nørremark, seniorkonsulent, Danske Regioner