Projekbeskrivelse

Peter Kær

Er cand. mag. i moderne kultur og kulturformidling med kunsthistorie oven i hatten. Har i de seneste år været igangsætter og moderator for en lang række begivenheder, der alle har kultur og kunst i højsædet.
Derudover er Peter Kær kendt som tv-vært i Hvem vil være Millionær, Danmarksindsamlingen, 1000 års dansk kunsthistorie, Aftenshowet og TV-Pil.

Du vil møde:

En lydhør og tjekket moderator med glimt i øjet. Forberedelse spiller en stor rolle, hvis et hvilket som helst arrangement skal kunne forløse sit potentiale. Derfor er de indledende møder uhyre væsentlige for arrangementets succes.

Peter Kær udstråler overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet. Peter er altid 100 % forberedt og klædt på til opgaven som moderator. Derfor holder han typisk flere møder med arrangørerne inden opgaven, som gør det muligt at tilbyde en velovervejet og journalistisk styring af dagens forløb.

Udvalgte arrangementer, hvor Peter Kær har været moderator for nylig:

Borgermøde om en ny kultur- og fritidspolitik, Hvidovre Kommune 2019.

Oplev her hvordan Peter Kær lavede et markant sporskifte fra hvem vil være millionær til fordybelse på universitetet i kunsthistorie.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi følte os trygge og i gode hænder hele vejen igennem forløbet lige fra de forberedende møder inden arrangementet frem til selve afholdelsen af borgermødet.

Anders Wahlstrøm, , konsulent Hvidovre kommune