Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Peter Kær

Er cand. mag. i moderne kultur og kulturformidling med kunsthistorie oven i hatten. Har i de seneste år været igangsætter og moderator for en lang række begivenheder, der alle har kultur og kunst i højsædet.
Derudover er Peter Kær kendt som tv-vært i Hvem vil være Millionær, Danmarksindsamlingen, 1000 års dansk kunsthistorie, Aftenshowet og TV-Pil.

Du vil møde:

En lydhør og tjekket moderator med glimt i øjet. Forberedelse spiller en stor rolle, hvis et hvilket som helst arrangement skal kunne forløse sit potentiale. Derfor er de indledende møder uhyre væsentlige for arrangementets succes.

Peter Kær udstråler overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet. Peter er altid 100 % forberedt og klædt på til opgaven som moderator. Derfor holder han typisk flere møder med arrangørerne inden opgaven, som gør det muligt at tilbyde en velovervejet og journalistisk styring af dagens forløb.

Udvalgte arrangementer, hvor Peter Kær har været moderator for nylig:

Borgermøde om en ny kultur- og fritidspolitik, Hvidovre Kommune 2019.

Oplev her hvordan Peter Kær lavede et markant sporskifte fra hvem vil være millionær til fordybelse på universitetet i kunsthistorie.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi følte os trygge og i gode hænder hele vejen igennem forløbet lige fra de forberedende møder inden arrangementet frem til selve afholdelsen af borgermødet.

Anders Wahlstrøm, , konsulent Hvidovre kommune
Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale