Projekbeskrivelse

Olav Skaaning Andersen

Har de seneste 30 år arbejdet som journalist, dokumentarist, redaktør og chef i den danske mediebranche. Syv år som chefredaktør på BT, chef for DR2 Deadline, P1 Orientering og DR Sporten samt journalist og tilrettelægger af prisvindende dokumentarprogrammer på DR.

Olav Skaaning Andersen er født i Hjortsvang udenfor Vejle og uddannet cand.mag i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Arbejder nu som selvstændig konsulent, forfatter, forlagsdirektør, moderator og kommentator på Jyllands-Posten.

Særligt fokus

Olav Skaaning Andersen er dybt engageret i det danske samfund og demokratiets udvikling i en verden i opbrud, og har en særlig viden og interesse for ledelse, politik, land/by-udfordringer, sport, idrætspolitik, medier og undersøgende journalistik.

Du vil møde:

En engageret og velforberedt moderator, der med ro og grundighed skaber en god og levende stemning i lokalet. Han skærer ind til benet, når det er nødvendigt og giver rum, når det er påkrævet. Han er vant til at håndtere svære forsamlinger og situationer, har en bred faglighed og bidrager med ideer og indspark i forbindelse med afviklingen af en konference eller et seminar. Er fleksibel og nem at arbejde sammen med.

Udvalgte opgaver, som Olav Skaaning Andersen har håndteret for nylig:

  • Strategikonference – Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
  • TV3: Konsulent og Executive producer på dokumentarserier, 2017/2018
  • DBU: Medietræning, professionelle toptrænere, august 2018
  • Folkemødet: Fire sessions for Idrættens Analyseinstitut, juni 2017