Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Olav Skaaning Andersen

Har de seneste 30 år arbejdet som journalist, dokumentarist, redaktør og chef i den danske mediebranche. Syv år som chefredaktør på BT, chef for DR2 Deadline, P1 Orientering og DR Sporten samt journalist og tilrettelægger af prisvindende dokumentarprogrammer på DR.

Olav Skaaning Andersen er født i Hjortsvang udenfor Vejle og uddannet cand.mag i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Arbejder nu som selvstændig konsulent, forfatter, forlagsdirektør, moderator og kommentator på Jyllands-Posten.

Særligt fokus

Olav Skaaning Andersen er dybt engageret i det danske samfund og demokratiets udvikling i en verden i opbrud, og har en særlig viden og interesse for ledelse, politik, land/by-udfordringer, sport, idrætspolitik, medier og undersøgende journalistik.

Du vil møde:

En engageret og velforberedt moderator, der med ro og grundighed skaber en god og levende stemning i lokalet. Han skærer ind til benet, når det er nødvendigt og giver rum, når det er påkrævet. Han er vant til at håndtere svære forsamlinger og situationer, har en bred faglighed og bidrager med ideer og indspark i forbindelse med afviklingen af en konference eller et seminar. Er fleksibel og nem at arbejde sammen med.

Udvalgte opgaver, som Olav Skaaning Andersen har håndteret for nylig:

  • Strategikonference – Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
  • TV3: Konsulent og Executive producer på dokumentarserier, 2017/2018
  • DBU: Medietræning, professionelle toptrænere, august 2018
  • Folkemødet: Fire sessions for Idrættens Analyseinstitut, juni 2017
Book arrangement nu

Ring mig op!