Projekbeskrivelse

Olav Skaaning Andersen har mange års cheferfaring, heraf otte år som chef på DR og syv år som chefredaktør på BT.

Han er vant til at udvikle organisationen, skære til, skabe begejstring for en ny strategi og få en ledelsesgruppe til at arbejde tæt sammen. Han ved, hvad det er svært som leder og hvordan man kommer videre.

Olav Skaaning Andersen er uddannet cand.mag i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet, og har gennemført Executive Leadership Training samt Disciplines of Innovation, det sidste på Stanford Research Institute i San Francisco.

Han har en særlig viden om topledelse, kommunikation samt udvikling og implementering af strategier, så det fungerer i dagligdagen. Hvordan bliver ledelsesgruppen enige om at føre strategien ud i livet? Hvordan forløser man potentialet og får flyttet de interne processer og interessemodsætninger, så det lykkes? Hvordan udvikler og arbejder man med en ny kommunikationsstrategi? Hvordan kommer man videre efter en krise?

Det er chefgruppen, bestyrelsen eller repræsentantskabet, der selv skal arbejde sig i mål med opgaven eller forandringsprocessen, men Olav Skaaning Andersen kan hjælpe gruppen med at komme videre i et skræddersyet forløb, der kan vare alt fra tre timer til to dage. Fortrolighed er en selvfølge.