Project Description

Nynne Bjerre Christensen er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, med en MA i European Studies fra King’s College London i 2003. Hun har arbejdet som freelancer i en årrække for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende.

Særlige interesser
Nynne Bjerre Christensen har været på reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet. Hun har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. I perioden fra 2005 til 2017 – har hun været vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230. Det har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på dansk og engelsk.

Du vil møde
Du vil møde: En stærk generalist, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Godt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. En god rådgiver i alle faser af konferencen.

Udvalgte arrangementer, hvor Nynne Bjerre Christensen har været moderator for nylig:

  • KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017
  • Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017
  • Realdania, Ejerboligforum, januar 2017
  • Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016
  • KL JobCamp, november 2016
  • Lægedage, Bella Center, november 2016

Vi var meget tilfredse med Nynne Bjerre Christensens præstation som ordstyrer til vores konference. Hun har været meget professionel og behagelig at samarbejde med. Både i forberedelsesfasen og på selve dagen, hvor hun på en skarp og troværdig måde styrede dagens program og på fornem vis løftede den afsluttende debat, så dagen blev rundet af med god energi.

Jane Christiansen, projektleder , Kræftens Bekæmpelse