Project Description

Nynne Bjerre Christensen er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, med en MA i European Studies fra King’s College London i 2003. Hun har arbejdet som freelancer i en årrække for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende.

Særlige interesser
Nynne Bjerre Christensen har været på reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet. Hun har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. I perioden fra 2005 til 2017 – har hun været vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230. Det har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på dansk og engelsk.

Du vil møde
Du vil møde: En stærk generalist, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Godt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. En god rådgiver i alle faser af konferencen.

Udvalgte arrangementer, hvor Nynne Bjerre Christensen har været moderator for nylig:

 • FH Topmøde 2019
 • Temadag om OK – 21 BUPL 2019
 • Miljøkonference – grønne drivmidler, Movia 2019
 • Digitalt Topmøde, Erhvervsministeriet, 2019
 • Generalforsamling Morsø Erhvervsråd, 2019. Interview med formanden om årsberetning og politisk debat.
 • Et natteliv i balance, borgermøde Københavns kommune 2018
 • Forskellige debatter for Nordisk ministerråd, Folkemødet 2018
 • Lederdag for Overlæger OUH, 2018
 • Oil & Gas summit 2018
 • Offentlig høring om seksuel chikane på arbejdspladsen, Udenrigsministeriet 2018
 • KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017
 • Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017
 • Realdania, Ejerboligforum, januar 2017
 • Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016
 • KL JobCamp, november 2016
 • Lægedage, Bella Center, november 2016

Jeg havde store forventninger til Nynne’s professionalisme, men jeg blev alligevel overrasket da Nynne gik i gang med sin ordstyreropgave og på bemærkelsesværdig dygtig vis kridtede alle stregerne for aftenen op. Det kørte fuldstændig slag i slag med skarpe indledninger og markante opfølgende spørgsmål, som satte deltagerne under pres, men på en positiv måde. Alle deltagere, jeg siden har talt med – herunder borgmestrene – har haft en positiv oplevelse af aftenen, hvilket i høj grad var Nynne’s fortjeneste. Desuden var Nynne meget behagelig at arbejde sammen med i forberedelsesfasen. Jeg kan på det varmeste anbefale Nynne som moderator.

Martin Gyldstrand, Specialkonsulent Jura og Nævn, Københavns kommune

Nynne var meget professionel i både forberedelsesfase og afvikling.
Hun sørgede for, at programmet fik et godt flow, og at der blev samlet op på oplæg og debat.
Efterfølgende fik vi en god snak om muligheden for at udvikle arrangementet fremover.

Mathias Michael Jensen, AC fuldmægtig Odense Universitets hospital

Red Barnet har været ekstremt tilfredse med Nynne Bjerres professionelle tilgang til opgaven som moderator på vores konference om natursociale indsatser i Danmark. Samarbejdet i forberedelsesfasen var i særklasse, og under konferencen viste Nynne Bjerre sig som en fantastisk dygtig moderator.

Morten Kjelmann, Projektleder, Red Barnet

Vi var meget tilfredse med Nynne Bjerre Christensens præstation som ordstyrer til vores konference. Hun har været meget professionel og behagelig at samarbejde med. Både i forberedelsesfasen og på selve dagen, hvor hun på en skarp og troværdig måde styrede dagens program og på fornem vis løftede den afsluttende debat, så dagen blev rundet af med god energi.

Jane Christiansen, projektleder , Kræftens Bekæmpelse

”Vi er ovenud tilfredse med Nynne. Hun var selvkørende og meget hurtig til at sætte sig ind i konferencens kontekst, selvom den omhandlede et fagområde, hun ikke havde en indsigt i på forhånd. Derudover var hun nem at arbejde sammen med og et godt selskab under konferencen. Så vi er meget glade, og vi forventer at bruge hende igen ved lignende begivenheder.”

Frederik Toft Mikkelsen, Communications Consultant, The Architecture Project