Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Noa Redington Kommentator, journalist og strategisk rådgiver.

Noa er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia University, New York. Han har været redaktør, analytiker og journalist på Weekendavisen, Ugebrevet A4 og Mandag Morgen. I perioden 2008-2015 var han særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt, herunder hele perioden i Statsministeriet. I dag skriver han blandt andet den hårdtslående klumme Sigtekornet i Politiken og er tilknyttet TV2 som kommentator.

Særlige interesser
Noa Redington er en af Danmarks skarpeste politiske kommentatorer. Han er kendt for at skære ind til kernen og sætte tingene helt på spidsen. Vel og mærke på sin egen måde fuld af sproglig overskud og humor. Som tidligere særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt ved han, hvad præcision og overblik betyder. Han kender det pres beslutningstagere er underlagt og ser det som en af sine vigtigste opgaver, at udforske de muligheder en organisation, branche, forening eller virksomhed har. Netop ledelsesperspektivet er vigtig for Noa, der til stadighed er optaget af hvordan Danmark skal overleve i en verden fuld af opbrud. Og nå ja: så kan han godt lide at høre og forløse menneskers historier.

Du vil møde
En engageret og uhøjtidelig moderator med et second-to-none overblik over dansk politik og alle dets mange kringelkroge. Han har forberedt hundredevis af pressemøder i ind og udland og ved derfor hvilke spørgsmål, som både er sværest og vigtigst. Som moderator er han disciplineret, uhøjtidelig, faktaorienteret, dialogbaseret og ønsker at alle synspunkter og erfaringer kommer frem. Og gerne med et grin eller to undervejs.

Events som Noa Redington har været moderator for:

  • Debat om dagpenge, Ftf-A

“Med Noa får I en moderator, der kaster sig over opgaven med liv og sjæl og gør et grundigt forarbejde. Også med meget kort varsel. Hele panelet følte sig inddraget i debatten og Noa sikrede at alle fik deres synspunkter og erfaringer involveret. Han har en særlig evne til at gøre komplekse og alvorlige emner nærværende uden at det påvirker seriøsiteten. Det gør bestemt ikke noget, at han også har en humoristisk sans, som kan skabe en god og konstruktiv stemning. Vi har fået meget positiv feedback på vores arrangement. Ikke mindst takket være Noas indsats “

Josefine Thrane Sletten, Politisk seniorrådgiver Molecule Consultancy

“Det har været en gennemført fornøjelse at arbejde sammen med Noa om afholdelse af vores paneldebat på Folkemødet. Hvis blot alle moderatorer kunne levere den form for forberedelse og eksekvering af game plan, ville verden være et bedre sted 🙂 “

Rune Hørby, Director, Policy & Communications at MSD Danmark
Book arrangement nu

Ring mig op!