Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Noa Redington

Tidligere særlig rådgiver i Statsministeriet, Noa Redington, har mangeårig erfaring som toprådgiver og strategisk indpisker.

Han skærer ind til benet af de centrale ledelsesudfordringer – også de svære – for tiden er knap og den skal bruges bedst muligt. Det og kun det – at bruge tiden optimalt – er hans dagsorden.

Handler det om en ny kommunikationsstrategi? Handler det om den samlede ledelsesvision? Eller om at få skabt enighed om det kommende års handlingsplan og prioriteringer, så er det jer, som sidder med nøglen til at komme videre.

Noa Redingtons hjælper med at forløse jeres potentiale. Det sker gennem oplæg, øvelser, spil, dialog, moderation og perspektiveringer.

I tæt samspil med jer planlægger Noa Redington det forløb, der skaber det rum, som skal til for at flytte jeres interne processer og beslutninger. Det kan være et to-dages seminar eller bare en workshop på 3 timer. Kredsen kan være 2 eller 12. Programmet er altid skræddersyet, unikt, tidsbestemt og fortroligt.

 

Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale

Kategorier: