Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Niels Krause-Kjær været journalist i mere end 25 år. Han er i dag vært på Deadline på DR2. Han har tidligere været på Jyllands-Posten, haft sit eget program – Krause på Tværs – på DR P1, og gennem en årrække været lektor i politisk journalistik på Journalisthøjskolen, leder af journalistuddannelsen på SDU samt gæsteprofessor i journalistik på universitet i San Francisco. Han har skrevet en række bøger, heriblandt den senere filmatiserede roman ’Kongekabale’. Før han begyndte som vært på DR2 var han i en årrække en af Danmarks flittigst benyttede politiske kommentatorer og tilknyttet Berlingske som klumme-skribent.

Særligt fokus
Niels Krause-Kjær har gennem de seneste 15 år holdt hundredvis af foredrag om forfatterskab, politik og medier og været ordstyrer til hundredvis af konferencer og paneldebatter.

Du vil møde
En engageret og velforberedt ordstyrer og en underholdende og vidende foredragsholder

Udvalgte arrangementer med Martin Niels Krause-Kjær som moderator

  • Hvordan kan certificeringer bidrage til en bæredygtig byggebranche? Miljømærkning Danmark, Fonden Dansk Standard – 2020
  • Dilemmaer i det bæredygtige byggeri,, Innobyg 2020
  • Hvilke konsekvenser får nye teknologier for danskernes jobs?, DEA 2019
  • Workshop om indsats mod skatteunddragelse, Albertslund kommune 2019
  • Kammeradvokaten, konference, 2017
  • Bibliotekschefforeningen, årsmøde, 2017
  • Varde Bibliotek, foredrag, 2017
  • Kommunernes Landsforening, konference, 2016
  • Lægemiddelindustriforeningen, konference 2016
  • Forsikring & Pension, årsmøde, 2016

Niels Krause-Kjær levede fuldt op til vores forventninger. Han sikrede et godt flow og en god tidsstyring gennem programmet, fangede på kompetent vis løbende pointer fra oplægsholdere og paneldeltagere og stillede relevante spørgsmål, som holdt debatten kørende.

Katinka Stenbjørn , Styrelsen for Forskning og Innovation

Niels Krause-Kjær trådte til en uge forud for arrangementet med stor professionalisme, håndterede kontakten til oplægsholdere m.m. og var en virkelig god moderator på vores konference.
Han havde af åbenlyse årsager begrænset tid til at gå i dialog med os om konferencen, der allerede var planlagt og programsat. Vi vil bestemt overveje at benytte os af Niels Krause-Kjær ved anden lejlighed.

Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Book arrangement nu

Ring mig op!