Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Har været journalist og redaktør i 15 år på blandt andet Mandag Morgen, Politiken, Information og Berlingske.

Han har siden været kommunikationschef på Københavns Universitet og projektchef i tænketanken Sustainia. Morten Jastrup er nu selvstændig udvikler af projekter og debat-initiativer med fokus på bæredygtig business med blandt andre UN Global Compact, DNV-GL og COWI på kundelisten.
Derfor kender han også arrangørens synsvinkel indgående og kan hjælpe til at stemme tonen og flowet i jeres arrangementet til glæde for både arrangører, talere og publikum.

Morten Jastrup har mere end ti års erfaring som ordstyrer i Danmark og internationalt og er flydende på dansk og engelsk.

Særligt fokus
Morten bringer en meget stor viden med om en lang række emner inden for temaerne teknologi, bæredygtighed, videnskab, vækst og innovation og byggeri.

Du vil møde
En af Danmarks skarpeste og bedst forberedte ordstyrere. Morten Jastrup tilbyder altid en indgående dialog om dit program, og hvilken effekt arrangementet skal have. Han briefer oplægsholdere, så de er trygge og forstår deres rolle fuldt ud, og han deler briefingen, så du som arrangør ved, hvilke pointer, oplægsholderne vil drage frem.

Med sit store forarbejde formår Morten Jastrup at kombinere dyb faglig indsigt med overskud og humor, der hjælper selv svært tilgængelige debatter ud over scenekanten..

Udvalgte arrangementer med Morten Jastrup som moderator

 • NET ZERO pathways, Aalborg Kongres & Kulturcenter 2020
 • Vedvarende energi. EU og Klima – 2019
 • Realdania. Energirenovering – Er det en god ide? – 2019
 • Erhvervsstyrelsen. Strategikonference – Erhvervsfremmestyrelse – 2019
 • Data Redder Liv. Maj 2019, opgave: ordstyring og programudvikling. Kunde: Copenhagen Healthtech Cluster
 • Dansk Affaldsforenings Årsmøde 2019. Maj 2019, opgave: ordstyring og programudvikling. Kunde: Dansk Affaldsforening
 • Danish IP Fair. Maj 2019, opgave: ordstyring og programudvikling. Kunde: DTU/KU
 • Arena Summit, Marts 2019, opgave: ordstyring. Kunde: Altinget/Mandag Morgen
 • Strategidag for Hovedstadsregionens erhvervs- og vækstudvikling, marts 2019, opgave: ordstyrer og sparring på program. Kunde: Gate 21
 • Åben høring på Christiansborg om indeklimaet i folkeskolerne, februar 2019 opgave: ordstyring og sparring på program. Kunde: Teknoq/Blik og Rørarbejderforbundet/Veltek
 • Breakthrough Innovation for the SDG’s – Engaging Youth in building the business of tomorrow, Februar 2019. Kunde: UN Global Compact/Global Compact Denmark
 • Transforming for Sustainability, November 2018, opgave: ordstyring og programudvikling. Kunde: Roskilde Universitet
 • Konference om Sundhedsinnovation, November 2018 og November 2017. Opgave: ordstyring. Kunde: Copenhagen Health Innovation
 • High Tech Summit September 2017 og oktober 2018 – DTU Lyngby. Opgave: Vært og moderator på hovedsporet, vært ved middagen. Kunde: DTU.
 • Climate-KIC Climathon Malmø: 26.-27. oktober 2018. Opgave: facilitator af workshopdøgn.
 • Copenhagen Goodwill Ambassadors Annual Meeting – København august 2017 og august 2018, opgave: ordstyrer og vært.Kunde: Copenhagen Capacity.
 • Sprout Talent Week. RealDania, Bloxhub og DAC: , Afslutningskonference, 2017
 • High Tech Summit 2017 –DTU
 • Solceller – en del af fremtidens energisystem – 2017,  Nationalmuseet. Gate21
 • Konference om Sundhedsinnovation, 2017.  Copenhagen Health Innovation
 • C40 – Strategiworkshop for bestyrelsen
 • Konference om konflikter i byggeriet, 2016 Voldgiftsnævnet
 • Konference om ændring af brandregler, 2016Ingeniørforeningen i Danmark (IDA)
 • Sustainia: Vært på Sustainia Awards under COP21 i Paris – havde blandt andre Richard Branson, Ted Turner og Adrian Grenier på scenen, 2015
 • Vækstdanmark 2025 – erhvervspolitisk konference, 2015 Mandag Morgen og Danske Regioner

Morten leverede en uhyre velforberedt, velorienteret og veloplagt styring af en vigtig og kompliceret politisk diskussion om bæredygtig fremtidssikring af boliger. Det var en fornøjelse at blive modereret af Morten, stærkt styret. Deltagernes evalueringer er nogle af de bedste vi har fået i årevis, så jeg er virkelig godt tilfreds med dagen!”

Anja Bøggild, Real Dania Debat

” Tak for en forrygende dag, hvor du styrede os perfekt i havn! Du gjorde det virkelig godt!”

Morten Hadsund Brodde, FSC Danmark
Book arrangement nu

Ring mig op!