Morten Jastrup2018-12-06T10:05:52+00:00

Project Description

Har været journalist og redaktør i 15 år på blandt andet Mandag Morgen, Politiken, Information og Berlingske.

Han har siden været kommunikationschef på Københavns Universitet og projektchef i tænketanken Sustainia. Morten Jastrup er nu selvstændig udvikler af projekter og debat-initiativer med fokus på bæredygtig business med blandt andre UN Global Compact, DNV-GL og COWI på kundelisten.
Derfor kender han også arrangørens synsvinkel indgående og kan hjælpe til at stemme tonen og flowet i jeres arrangementet til glæde for både arrangører, talere og publikum.

Morten Jastrup har mere end ti års erfaring som ordstyrer i Danmark og internationalt og er flydende på dansk og engelsk.

Særligt fokus
Morten bringer en meget stor viden med om en lang række emner inden for temaerne teknologi, bæredygtighed, videnskab, vækst og innovation og byggeri.

Du vil møde
En af Danmarks skarpeste og bedst forberedte ordstyrere. Morten Jastrup tilbyder altid en indgående dialog om dit program, og hvilken effekt arrangementet skal have. Han briefer oplægsholdere, så de er trygge og forstår deres rolle fuldt ud, og han deler briefingen, så du som arrangør ved, hvilke pointer, oplægsholderne vil drage frem.

Med sit store forarbejde formår Morten Jastrup at kombinere dyb faglig indsigt med overskud og humor, der hjælper selv svært tilgængelige debatter ud over scenekanten.

Udvalgte arrangementer, hvor Morten Jastrup har været moderator for nylig

  • Sprout Talent Week. RealDania, Bloxhub og DAC: , Afslutningskonference, 2017
  • High Tech Summit 2017 –DTU
  • Solceller – en del af fremtidens energisystem – 2017,  Nationalmuseet. Gate21
  • Konference om Sundhedsinnovation, 2017.  Copenhagen Health Innovation
  • C40 – Strategiworkshop for bestyrelsen
  • Konference om konflikter i byggeriet, 2016 Voldgiftsnævnet
  • Konference om ændring af brandregler, 2016Ingeniørforeningen i Danmark (IDA)
  • Sustainia: Vært på Sustainia Awards under COP21 i Paris – havde blandt andre Richard Branson, Ted Turner og Adrian Grenier på scenen, 2015
  • Vækstdanmark 2025 – erhvervspolitisk konference, 2015 Mandag Morgen og Danske Regioner

Morten leverede en uhyre velforberedt, velorienteret og veloplagt styring af en vigtig og kompliceret politisk diskussion om bæredygtig fremtidssikring af boliger. Det var en fornøjelse at blive modereret af Morten, stærkt styret. Deltagernes evalueringer er nogle af de bedste vi har fået i årevis, så jeg er virkelig godt tilfreds med dagen!”

Anja Bøggild, Real Dania Debat

” Tak for en forrygende dag, hvor du styrede os perfekt i havn! Du gjorde det virkelig godt!”

Morten Hadsund Brodde, FSC Danmark