Projekbeskrivelse

Mie Marcussen(f. 1974)
Cand.merc.jur., master i konfliktmægling, forfatter og moderator
Mie Marcussen er konfliktmægler og dialogmager. Hun har medieret og forhandlet i mere end 500 sager for virksomheder, privatpersoner og politikere og ledet processer med op til 100 parter.
Mie Marcussen er leder af konfliktnavigatøruddannelsen og ekstern lektor på KU og SDU i konfliktmægling og forhandling, ligesom hun underviser på KU´s masteruddannelse i konfliktmægling.

Særligt fokus:

Borgermøder, politisk dialog, konfliktfyldte debatter, fortrolige rum, konflikthåndterende processer, høj- og lav konfliktsager i mikro og makro konflikter.


Du vil møde

Hun har en bred erfaring igennem mere end 15 år som mægler og forhandler i alt fra mindre konfliktfyldte sager til højkonfliktsager, ligesom det kan være mellem 2 parter eller mange. Sagerne spænder over sager på arbejdspladser, erhvervssager, volds- og drabssager for politiet, nabostridigheder, byggesager, familiekonflikter og nabomøder, hvor konflikter berører fx lokalsamfund. Derudover stiller hun skarpt på den politiske dialog, hvor hun faciliterer dialoger blandt politikere. Dialogen adskiller sig fra den klassiske debat, ved at stille krav om politikernes lytten til hinanden og deres nysgerrighed over for hinanden. En sjældent set kommunikationsform blandt politikere. Tidligere har hun 10 års erfaring som personalejuridisk rådgiver og forhandler fra bl.a. DI. Derudover har hun været vært på DR´s program ”I krig med naboen”.
 

Udvalgte arrangementer, hvor Mie Marcussen har været moderator for nylig:

  • Nabomøde Region Midtjylland
  • Politisk dialog ml. Alternativet og DF – https://www.facebook.com/events/331258524106519/
  • Politisk dialog ml. Søren Søndergaard/Rasmus Nordquist og Søren Espersen og Nikolaj Villumsen
  • Nabokonflikter, arbejdspladskonflikter mv. Mægling ml. politiker og borger osv.