Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Mie Marcussen(f. 1974)
Cand.merc.jur., master i konfliktmægling, forfatter og moderator
Mie Marcussen er konfliktmægler og dialogmager. Hun har medieret og forhandlet i mere end 500 sager for virksomheder, privatpersoner og politikere og ledet processer med op til 100 parter.
Mie Marcussen er leder af konfliktnavigatøruddannelsen og ekstern lektor på KU og SDU i konfliktmægling og forhandling, ligesom hun underviser på KU´s masteruddannelse i konfliktmægling.

Særligt fokus:

Borgermøder, politisk dialog, konfliktfyldte debatter, fortrolige rum, konflikthåndterende processer, høj- og lav konfliktsager i mikro og makro konflikter.


Du vil møde

Hun har en bred erfaring igennem mere end 15 år som mægler og forhandler i alt fra mindre konfliktfyldte sager til højkonfliktsager, ligesom det kan være mellem 2 parter eller mange. Sagerne spænder over sager på arbejdspladser, erhvervssager, volds- og drabssager for politiet, nabostridigheder, byggesager, familiekonflikter og nabomøder, hvor konflikter berører fx lokalsamfund. Derudover stiller hun skarpt på den politiske dialog, hvor hun faciliterer dialoger blandt politikere. Dialogen adskiller sig fra den klassiske debat, ved at stille krav om politikernes lytten til hinanden og deres nysgerrighed over for hinanden. En sjældent set kommunikationsform blandt politikere. Tidligere har hun 10 års erfaring som personalejuridisk rådgiver og forhandler fra bl.a. DI. Derudover har hun været vært på DR´s program ”I krig med naboen”.
 

Udvalgte arrangementer, hvor Mie Marcussen har været moderator for nylig:

  • Nabomøde Region Midtjylland
  • Politisk dialog ml. Alternativet og DF – https://www.facebook.com/events/331258524106519/
  • Politisk dialog ml. Søren Søndergaard/Rasmus Nordquist og Søren Espersen og Nikolaj Villumsen
  • Nabokonflikter, arbejdspladskonflikter mv. Mægling ml. politiker og borger osv.
Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale

Kategorier: