Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Michèle Bellaiche (f.1972) er TV-vært og journalist og uddannet i Litteraturvidenskab og Formidling fra Kbh’s Universitet og Sorbonne Universitet i Paris. Hun har mere end 20 års erfaring som moderator, konferencier og live-interviewer indenfor kultur og erhvervslivet samt på TV-skærmen.

Særlige interesser
Michèle har stor erfaring med at moderere store konferencer, seminarer og debatter, ligesom hun de seneste mange år har sørget for at skabe liv og substans i talrige debatter på bl.a. Folkemøderne samt på live-tv i bl.a valgprogrammer.

 Du vil møde
En engageret, professionel, naturlig og meget erfaren moderator i Michèle Bellaiche. Hun er god til at komme med indspark både før, under og efter debatten og spidskompetent til at lytte, spørge og skabe god stemning.

Udvalgte arrangementer, hvor Michèle Bellaiche har været moderator for:

 • “A Conversation with President Barack Obama” i Kolding 2018 og i Aalborg 2019

 • “Det Digitale Dogme” – Netcompany 2019

 • “Modern Marketing” – Konxion 2019

 • Ligestilling i fremtidens Danmark – Folkemødet 2019

 • “Fremtidens Strategi” –  BMW Danmark 2020

 • “Årets Ejerleder” – Dansk Erhverv, PwC, Nykredit 2020

 • “HR/Ledelseskonferencen” 2020

 • “Brobyggerdagen” – Fagforbundet 3 F 2019

 • “Ungdommen og erhvervsuddannelser” – HK

 • “Miljøplanen” – Dansk Arkitektur center

 • “Retsreformen” – Dansk Politiforening

 • “Kvindedagen” – Berlingske Media

“Vi har anvendt Michele som ordstyrer på Folkemødet 2016. Det gjorde hun virkelig godt. Til selve debatten håndterede Michele et panel på 8 deltagere og en folkeskoleklasse med 22 elever, som hun bragte i spil på de helt rigtige tidspunkter. Hendes forberedelse var minutiøs og imponerede os. Hun var i kontakt med flere deltagere inden arrangementet og koordinerede skoleklassens deltagelse sammen med elever, lærere og forældre. Hertil kommer, at Michele er omgængelig, løsningsorienteret og behagelig at arbejde sammen med. Vi vil helt sikkert være interesseret i at anvende Michele i en anden sammenhæng.”

Kristoffer Brun Gram, , HK
Book arrangement nu

Ring mig op!