Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Mette Walsted Vestergaard er Cand. Comm. og journalist. kommunkationsrådgiver og professionel ordstyrer Vært på DR P1 morgen. Vært på DR P1 morgen(2013-2015). Tidligere vært på DR TV AVISEN (2006 – 2013) Har desuden været vært på en række store TV-event-udsendelser, bl.a. Danmarks Indsamling (2008 og 2009. Medvært: Peter Kjær); Året, der gik (medvært; Reimer Bo Christensen); valgudsendelser i fb. Folketings-, kommunal- og EU-parlamentsvalg, IOC-møde i København, Klimatopmøde i København og diverse breaking news-flade-udsendelser. Vært på dokumentarudsendelser om brugen af Danmarks udviklingsmidler i Afrika. Tidligere reporter og vært på Radioavisen. Webjournalist og digital projektleder på Berlingske og B.T. Kulturprojektleder. Desuden specialevejleder på RUCs journalistuddannelse.

 

Udvalgte arrangementer med Mette Walsted Vestergaard som moderator

 • Ledere, der er sektormobile, gør en forskel – Tør du? Djøf 2020
 • Konferencier, Fonden for Entreprenørskab
 • Vestas, commercial leadership forum 2016
 • Dansk Erhverv, CSR-dagen 2016
 • Rigspolitiet, parnerskabskonference ifbm Driftsherreprisen 2016
 • Erhvervsstyrelsen, Landdistriktskonference 2016
 • Novo Nordisk, global research, summit 2016
 • Nytårskonference 2015: Skagen Fondene
 • Responsible Research and Innovation – Videnskabsministeriet Høring om digitale redskaber i dagtilbud , 2014
 • Kick off-arrangement: Ny digitaliseringsstrategi for det offentlige, 2014
 • Digitaliseringsstyrelsen Økonomer på Tour: Nykredit High Perfomance Dagen – ledelseskonference, 2014
Book arrangement nu

Ring mig op!