Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Det brede gennembrud som andet end en skribent i mængden krævede dog et skifte til DR2’s Deadline i 2003, “hvor han blandt andet huskes som en af de få journalister, det lykkedes at få daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen til at svede i et interview”. I 2005 vendte han tilbage til Weekendavisen som USA-korrespondent. Uagtet dette begyndte Krasnik i stigende grad at blande sig i den offentlige debat. I 2010 blev han ansat hos TV2, som vært i magasinet “Ellemann|Lykketoft” på TV 2 NEWS. Programmet har kørt ugentligt og behandler aktuelle, udenrigspolitiske spørgsmål. I 2013 er han vendt tilbage til Deadline på DR2, og i januar tiltrådte han som chefredaktør på Weekendavisen. Martin Krasnik spænder vidt i sit journalistiske udtryk. Ligefra det meget krasse og pågående til det indfølende og blide. Alt afhænger af opgavens karakter.

Udvalgte arrangementer med Martin Krasnik som moderator

  • KAB´s 100 års jubilæum, KAB 2020
  • Hvem skal passe på forskningen?, Danmarks Frie Forskningsfond
  • Trolden, der skabte røre i dansk forskningspolitik, Danmark Frie Forskningsfond
  • Danmarks Forskningsfonde – fælles indsats for forskningen, Danmarks Frie Forskningsfond
  • Ansvarlig skat, Pædagogernes Pension

Vi har særligt rekrutteret Martin ud fra forventninger om 1. en særlig evne til at sætte sig ind i et komplekst og abstrakt fagligt stof, 2. …og dermed til at formulere fagligt relevante spørgsmål og 3. en evne til at håndtere forskellige moderatorroller (ud over almindelig “binden arrangementet sammen”, formidle praktiske informationer mv.): Følge op på oplæg med relevante og skarpe spørgsmål, gennemføre egentlige interviews, gennemføre
paneldebatter, opsummere fagligt – og disse ting på såvel dansk som engelsk.Martin har til fulde levet op til vore forventninger til dette. Her er
det vores vurdering, at meget få moderatorer i DK ville kunne løfte den opgave på topniveau (måske en håndfuld). Vi har derfor fået styrket vores fornemmelse af, at Martin ville være det rigtige valg, og vi bruger ham gerne fremover i lignende, krævende roller. I forbindelse med nogle typer af arrangementer ville Martins evner være overkill/faglig overkapacitet, men i denne sammenhæng har det givet rigtig god mening med en profil som Martins.

Arne Gårn, Specialkonsulent Region Syddanmark
Book arrangement nu

Ring mig op!