Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Har mere end femten års erfaring som radio og tv journalist i Danmarks Radio, og som skribent og forfatter, blandt andet for magasinet Euroman. Flere af hans bøger er blevet bestsellere, senest “Grænselandet” fra L&R, om Tøndersagen. Fra jobbet som vært på DR2’s Deadline har han bred erfaring med at holde snor i en debat. Mads Brügger er i øvrigt BA i Filmvidenskab og Historie fra Københavns Universitet, med speciale i Balkan efter 1945.
I 2010 vandt Mads Brügger hovedprisen ved Sundance Festivalen for hans dokumentarfilm om Nordkorea, “Det Røde Kapel”. Kanalchef på Radio24syv fra 2011

Arrangementer og steder hvor Mads Brügger har været ordstyrer/moderator

  • Microlån, PKA
  • Rytmisk center: Debat om gysets lyd i samarbejde med CPH PIX april 2010
  • New Media days 2009: All in!– Når passionen brænder igennem bundlinjen
  • New Media Days 2008: Morgendagens levende billeder – hightech eller discount?
  • Som foredragsholder og ordstyrer har han i år løst opgaver for så forskellige opdragsgivere som Biotech Builders, DJØF og professionshøjskolen Metropol.
Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale