Line Gertsen2018-03-12T13:17:37+00:00

Project Description

Line Gertsen er uddannet Cand. mag. i medievidenskab og journalistik fra RUC, Roskilde Universitetscenter. Hun har færdiggjort første del af et Ph. d forløb om public service nyhedsværdier. men har dog indstillet forskningen til fordel for den undersøgende journalistik.Hun kom til TV Avisen fra DR Dokumentar, hvor hun var vært på den prisbelønnede afsløring af A – Vask, der blev årets nyhedshistorie.

Særlige interesser
Line Gertsen var ansat på TV2 Danmark på formatet TV2 Undersøger, hvor hun blandt andet afdækkede skandalen omkring plastikkirurgen Jørn Ege og dækkede de første danske terrorsager. På TV Avisen var hun ansat som vært i perioden fra 2007 til 2012 og fik senere jobbet som undersøgende korrespondent. I dag er Line Gertsen DRs ansigt på den undersøgende journalistik i TV Avisen.

Hun har været nomineret til Cawling-prisen for afsløringen af skandalen omkring psykiater Arne Mejlhede, der førte til fyringer i sundhedsstyrelsens top og kulegravning af tilsynet med sundhedspersoner i Danmark. Line var vært på programmet “Det er helt sort”, DR1, der afdækkede og tog temperaturen på danskernes forhold til sort arbejde og blandt andet afslørede danmarkshistoriens største sag om sort arbejde i en entreprenørvirksomhed. Hun var desuden væer på dokumentaren “Prostitutionens bagmænd”, hvor hun blandt andet selv var undercover som bagmand i prostitutions og trafficking miljøet.

Du vil møde
Line Gertsen er en dedikeret, grundig og musikalsk moderator, der sikrer at dit event bliver vedkommende og interessant for de tilstedeværende. Hun holder ikke bare tiden, men også oplægsholdere og debattører til ilden og udmærker sig særligt ved at sikre at der er sammenhæng og perspektiver på den dag, du arrangerer.

Du møder et engageret samfundsmenneske, uddannet akademiker og en flere gange prisbelønnet journalist, der med sine mange år som undersøgende korrespondent og vært har stor erfaring i at have overblikket – også når det gælder svære og komplekse emner. Line Gertsen har stor erfaring med mødeledelse og styring af særligt politiske debatter, men også debatter med et forskningsmæssigt fokus, hvor hun i særlig grad har holdt både det faglige niveau og underholdningsværdien høj.

Tusind tak for din sikre, kyndige, videnbaserede og dygtige styring af dagen i går.
Det forløb rigtig godt og alle er tilfredse.
Jeg har været meget glad og tryg ved vores løbende opfølgning og status samt den måde du er kommet med ideer og tanker om programmet.

Kan kun anbefale dig en anden gang.

Marianne Lyngberg Nilsson, marketingsansvarlig Cabiweb., Your Content Goes Here

Vi havde engageret Line Gertsen som moderator ved 3 sammenhængen arrangementer om smertebehandling. V har været meget tilfredse med hende som moderator, både hendes engagement, input og performance. Hun var meget dedikeret til at sætte sig ind i emnet og tog et større ansvar end vi forventede.

Anne Reinholdt, Kommunikationschef i Gigtforeningen.

Med Line er man bare helt tryg! Dette til trods for den minimale kontakt inden arrangementet (både sidste år og i år), der er bare helt styr på det.
Hun forstår konteksten og er god til at gribe inputs og få det allerbedste ud af situationen. Vi er meget tilfredse!

Line Renée Thellufsen, Vækstkonsulent og projektleder

Hun var professionel, havde overblik, stillede aktuelle spørgsmål og fik holdt energien oppe i rummet. Hun var i særklasse en synlig moderator uden at sætte sig selv i centrum.

Kristine Nylev, Socialpædagogerne

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.