Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Journalist, forfatter og moderator.
DR’s korrespondent i USA.
Hun har rapporteret fra brændpunkter som Afghanistan, Afrika og Libanon. Hun har stået i spidsen for en række af stationens store satsninger som folketingsvalg og programmet ”Året, der gik”.
I oktober 2009 fulgte en milliard tv-seere verden over med, da Lillian Gjerulf Kretz var vært ved den Internationale Olympiske Komités konference i København.
Her kunne hun sammen med sin medvært fra BBC afsløre, at Rio bliver værtsby for OL i 2016.

Lillian Gjerulf Kretz har tilrettelagt dokumentarprogrammer til både radio og tv – bl.a. serien ”De skrev Historie” med ti verdensledere i den varme stol. Serien blev solgt til en lang række lande. Derudover har hun dækket nationale og internationale begivenheder direkte som f.eks. indsættelsen af den amerikanske præsident. Lillian Gjerulf har stor erfaring som moderator, debattør og konferencier og mestrer den kritiske tilgang med god stemning på en og samme tid.

Her har Lillian blandt andet været moderator

  • Vækstfondens årsmøde 2013
  • Kickoff Infomedia 2012
  • Vækstfondens årsmøde 2012
Book arrangement nu

Ring mig op!