Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Lene Johansen er bedst kendt som studievært på DR – bl.a. mange år på TV-Avisen og Deadline – senest på det globale magasin DR2 Dagen sammen med Jakob Illeborg.

Hun er uddannet journalist med flere end tyve års erfaring fra radio, tv og den skrevne presse – både aviser og magasiner. Lene Johansen skriver desuden bøger, holder foredrag, underviser og står bag to interviewserier: ‘Modige Kvinder’ fra 2008 om kvinder forskellige steder i verden, der risikerer deres eget liv for en større sag. Og ‘Europæiske Divaer’ 2014 med europæiske skuespillerinder over 60.

Desuden er Lene Johansen tilknyttet som censor på Danmarks Journalist Højskole, har erfaring fra bestyrelsesarbejde for den humanitære organisation PLAN og er medlem af Kirkens Korshærs advisory-board.

Særligt fokus
På det social- og sundhedspolitiske felt bliver Lene Johansen ofte brugt som moderator. Lene Johansen kan også medvirke til selve opbygningen og planlægningen af arrangementerne, så emnerne belyses bedst muligt.

Du vil møde
En moderator med stor erfaring ved både større og mindre arrangementer. Ud over præsentation består Lene Johansens opgave ved arrangementerne i interviews og afdækkende debatter, hvor Lene Johansens håndtering er karakteriseret som en ‘jernhånd i en fløjlshandske’.

Udvalgte arrangementer som Lene Johansen har været moderator for:

  • Konference Prioritering med QALY, DCHI – 2020
  • Moderator, 3F 2020
  • Interview, Lars Løkke Rasmussen, Lægeforeningen
  • LC konference lærernes arbejdstid i forhold til OK18, 2017
  • Konference: Byen på hjul Bicycle Innovation Lab 2017
  • Social og Sundhedspolitisk forum, KL 2017
  • Plejehjemskonference, Ældre Sagen 2016
  • VUC Årsmøde, 2016
  • KL’s Social- og Sundhedspolitisk Forum 2016

Lene Johansen var engageret, nysgerrig og meget hjælpsom i hele forløbet – både i planlægningen og i løbet af dagen. Vi havde en fin og afslappet dialog, hvor Lene bidrog med gode input og råd, og lyttede til vores ønsker og behov. Det var meget vigtigt for os, at moderator var engageret og interesseret af emnet for konferencen og det viste Lene Johansen i høj grad.

 

Anna Wilroth, Ansvarlig for området plejehjem.
Book arrangement nu

Ring mig op!