Projekbeskrivelse

Journalist og ansvarshavende chefredaktør i medievirksomheden Zetland. Lea har en solid baggrund som featureskribent ved Politiken og Berlingske Tidende, og som forfatter til anmelderroste og prisvindende dokumentariske bøger. Har med det journalistiske sceneshow Zetland Live optrådt som konferencier og interviewer for store, betalende publikummer – herunder i en fyldt sal på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Med formatet har Lea været med til at bevise, at seriøse, komplicerede historier kan forløses gribende, personligt og vedkommende med de rigtige virkemidler.

Lea Korsgaard og Zetland har på få år markeret sig som nogle af de mest innovative danske mediefolk inden for sociale medier og digital publicering. De kan derfor hjælpe dig med at håndtere en af de sværeste udfordringer for arrangører lige nu: Hvordan du griber de digitale muligheder på en måde, der skaber en dybere oplevelse og understøtter dine målsætninger – hvad enten det er kommunikation, inspiration, dialog eller samskabelse.

Lea gik til opgaven med stort personligt overskud, smittende energi, klart fagligt indblik og et roligt overblik over konferencens praktiske rammer. Hun etablerede en rigtig god kontakt til alle oplægsholdere, som hun efter hvert oplæg interviewede og hun formåede på den måde at skabe et trygt rum for en afrundet og stadig skarp diskussion af et centralt og lidt politisk følsomt emne for deltagerne. Vel at mærke uden at tabe den røde tråd i debatten.

 

Anja Bøggild, Projektleder Realdania