Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Journalist og ansvarshavende chefredaktør i medievirksomheden Zetland. Lea har en solid baggrund som featureskribent ved Politiken og Berlingske Tidende, og som forfatter til anmelderroste og prisvindende dokumentariske bøger. Har med det journalistiske sceneshow Zetland Live optrådt som konferencier og interviewer for store, betalende publikummer – herunder i en fyldt sal på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Med formatet har Lea været med til at bevise, at seriøse, komplicerede historier kan forløses gribende, personligt og vedkommende med de rigtige virkemidler.

Lea Korsgaard og Zetland har på få år markeret sig som nogle af de mest innovative danske mediefolk inden for sociale medier og digital publicering. De kan derfor hjælpe dig med at håndtere en af de sværeste udfordringer for arrangører lige nu: Hvordan du griber de digitale muligheder på en måde, der skaber en dybere oplevelse og understøtter dine målsætninger – hvad enten det er kommunikation, inspiration, dialog eller samskabelse.

Lea gik til opgaven med stort personligt overskud, smittende energi, klart fagligt indblik og et roligt overblik over konferencens praktiske rammer. Hun etablerede en rigtig god kontakt til alle oplægsholdere, som hun efter hvert oplæg interviewede og hun formåede på den måde at skabe et trygt rum for en afrundet og stadig skarp diskussion af et centralt og lidt politisk følsomt emne for deltagerne. Vel at mærke uden at tabe den røde tråd i debatten.

 

Anja Bøggild, Projektleder Realdania
Book arrangement nu

Ring mig op!

Moderators speciale