Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Journalist med over 35 års erfaring fra især radio og tv.

Har bl.a. været studievært på ”Presselogen”, ”Deadline”, ”Debatten”, ”Temalørdag” og ”Profilen” – og er i dag selvstændig producent og vært på P1’s ”Mennesker og medier”.
Forfatter til en række bøger om journalistik, medier og politik.
I de seneste 20 år har Kurt Strand desuden været moderator på en lang række konferencer, seminarer og høringer for både offentlige og private virksomheder.

 

Særligt fokus
Kurt Strand har i de senere år styret en lang række debatter inden for sundheds-, social- og arbejdsmarkedsområderne. Han har en solid grundviden om dansk politik, de fundamentale velfærdsdiskussioner og samfundets indretning.

Du vil møde
En moderator for hvem forberedelse, forberedelse og forberedelse nøglen til et velgennemført arrangement. Kurt Strand går ikke på kompromis, og holder med humor og kontant styring oplæg og debatter på sporet for at sikre maksimalt udbytte for alle. Og tidsplanen bliver holdt, så alle kommer hjem til tiden.

Udvalgte arrangementer, hvor Kurt Strand har været moderator for nylig:

  • Københavns Klimapanel, København, februar 2017
  • KL’s sundhedskonference, Kolding, januar 2017
  • Konference om personlig medicin, De Lægevidenskabelige Selskaber, København, november 2016
  • Sund By-konference, København, oktober 2016
  • Østjysk topmøde, Aarhus, oktober 2016
  • Chefseminar, Beskæftigelsesministeriet, Helsingør, september 2016
  • Væksthus for ledelse, KL/Danske Regioner/DJØF/HK, København, september 2016
Book arrangement nu

Ring mig op!