Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Jeppe Søe – chefredaktør, rådgiver, blogger og journalist – født 1971.

Jeppe Søe er kendt for at forberede sig grundigt før et moderator-job.
Han sætter sig ind i branchen og emnet for arrangementet, provokerer og siger alt det, som ingen andre tør sige højt – han er en gave for enhver konference.
Han styrer igennem med blanding af humor og topseriøs tilgang til konferencens målgruppe.
Han roses for sin måde at kæde konferencen sammen på og hans joviale form for debat mellem tilhørere og indlægsholdere. Alle steder har han fået topkarakterer på evalueringerne. 
Han har løst opgaver for: Dansk Røde Kors, BASF, Erhvervsstyrelsen, Bæredygtig Landbrug, Friskolernes forening, Ingeniørforeningen, Landdistrikternes Fællesråd, Red Barnet, Semerkand ungdom, Landbrug og Fødevarer, Live Lillebælt, Aalborg Kommune, Grenå Erhvervsråd, Messecenter Herning, Agri Nord, Sønderborg Kommune, Vordingborg Kommune, Sønderjysk Landbrugsforening, 3F, Forsvaret, Dansk Politiforbund, 
Jeppe Søe er chefredaktør ved Et Cetera magazine, blogger hos BT, Folkeskolen.dk, Politiken og Ekstra Bladet. Deltager i TV2 NEWS, DR Debatten og Radio24syv. Direktør i Mediehuset Ørenlyd. Kriserådgiver for nationale og internationale virksomhedsledere, kommunikationsrådgiver hos blandt andre EDC, Canna Therapeutic,Viby Efterskole, Ecco og Halvorsminde Efterskole.
Tidligere studievært og journalistik på TV Aalborg, TV2/Nord, TV2/DANMARK, TV3, Nordisk Film, TV Danmark og TV2/Midt-Vest. Medstifter af Rådet for bæredygtig erhvervsudvikling og tidligere mediechef i Dansk Handelsblad og kommunikationsdirektør i AaB A/S.
Udvalgte arrangementer med Jeppe Søe som moderator/facilitator:
Branding af Nykøbing Katedralskole – 2020

Jeg havde fornøjelsen af at opleve Jeppe Søe være moderator på et paneldebat om madspild på Foodexpo i Herning. Jeppe Søe var yderst professionel, velforberedt, stillede gode spørgsmål og havde generelt læst på stoffet, inden paneldebatten gik i gang. Det var en stor fornøjelse. Derudover har Jeppe Søe god evne til ydeligere at sætte fokus på sagen på de sociale medier, ikke mindst Jeppe Søes egen facebookside, som i dag tæller næsten 80.000 mennesker, hvilket gør Jeppe Søe til sit helt eget medie.

Selina Juul, stifter af Stop Spild Af Mad , Your Content Goes Here
Book arrangement nu

Ring mig op!