Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Vært på P1 morgen. Jan Falkentoft har i en årrække været vært på radioprogrammet P1 Morgen. Han har desuden været vært på P1 store valgudsendelser i forbindelse med folketingsvalg og valg til Europaparlamentet, og har desuden i en periode været vært på debatprogrammerne P1 Debat og Søndagsfrokosten.

Særlige interesser
Gennem værtsarbejdet på P1 Morgen er Jan dagligt i berøring med emner af enhver slags: Politik, uddannelse, EU, forskning, erhverv, kultur, underholdning, innovation og andet.

Du vil møde
Jan Falkentoft er en kompetent ordstyrer, der er god til at sørge for, at der er en rar atmosfære og lader folk komme til orde, men også myndig, når det gælder om at skære igennem. Jan Falkentoft er altid omhyggelig i sin forberedelse.

Udvalgte events

Jan går grundigt og professionelt til opgaven. I første omgang oplevede vi, at Jan var god at sparre med og straks forstod vores hensigt med debatten og hvilken stemning, vi gerne ville skabe. I løbet af aftenen formåede Jan at få publikum inddraget i panelets debat, så der kom flere synspunkter frem. Vi var meget tilfredse med Jans indsats og har allerede anbefalet ham til andre.

 

Mette Heinesen, Bibliotekskoordinator Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice

Vi har gentagende gange brugt Jan Falkentoft som sparringspartner og ordstyrer til disse arrangementer. Jan er en ekstrem kompetent ressource, der med sin skarpe journalistiske tilgang, er med til at opbygge et stærkt indhold og ikke mindst er Jan en levende og tillidsvækkende ordstyrer, der får debatten til at glide. Vi kan på alle måder anbefale Jan Falkentoft.

 

Carsten Mørch-Bentzen , Udviklingskonsulent Rytmisk Center

Jan er yderst kompetent og professionel. Han mødte godt forberedt frem til debatten og havde forinden forinterviewet paneldeltagerne. Debatten blev afviklet kompetent og myndigt, og samtidig med god stemning og i god tone. Alle i panelet kom til orde, og Jan fik medinddraget publikum de steder, hvor det gav mening. Vi vil klart anbefale Jan som moderator.

Martin Ibsen, Digital konceptudvikler med speciale i sociale medier/Forfatter til De Nye Fans

”Det var en sand fornøjelse at samarbejde med Jan Falkentoft i forbindelse med Folkemødet. Vi havde to debatter, som Jan modererer på glimrende vis. Det var tydeligt, at hans grundige forberedelse og vores tætte dialog for inde bag frugt under selve debatten. Jan tog fat i debattørerne på forhånd for at finde frem til de spændende budskaber, og hvor de spændende kryds i debatten kunne lægge. Dermed kunne debattørerne føle sig godt tilpas i hans selskab, uden at det blev en blød hyggestund. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale at bruge Jan.”

Christian Ohm, KMD - Citat af Head of Public Affair,
Book arrangement nu

Ring mig op!