Projekbeskrivelse

Vært på P1 morgen. Jan Falkentoft har i en årrække været vært på radioprogrammet P1 Morgen. Han har desuden været vært på P1 store valgudsendelser i forbindelse med folketingsvalg og valg til Europaparlamentet, og har desuden i en periode været vært på debatprogrammerne P1 Debat og Søndagsfrokosten.

Særlige interesser
Gennem værtsarbejdet på P1 Morgen er Jan dagligt i berøring med emner af enhver slags: Politik, uddannelse, EU, forskning, erhverv, kultur, underholdning, innovation og andet.

Du vil møde
Jan Falkentoft er en kompetent ordstyrer, der er god til at sørge for, at der er en rar atmosfære og lader folk komme til orde, men også myndig, når det gælder om at skære igennem. Jan Falkentoft er altid omhyggelig i sin forberedelse.

Udvalgte events

Jan går grundigt og professionelt til opgaven. I første omgang oplevede vi, at Jan var god at sparre med og straks forstod vores hensigt med debatten og hvilken stemning, vi gerne ville skabe. I løbet af aftenen formåede Jan at få publikum inddraget i panelets debat, så der kom flere synspunkter frem. Vi var meget tilfredse med Jans indsats og har allerede anbefalet ham til andre.

 

Mette Heinesen, Bibliotekskoordinator Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice

Vi har gentagende gange brugt Jan Falkentoft som sparringspartner og ordstyrer til disse arrangementer. Jan er en ekstrem kompetent ressource, der med sin skarpe journalistiske tilgang, er med til at opbygge et stærkt indhold og ikke mindst er Jan en levende og tillidsvækkende ordstyrer, der får debatten til at glide. Vi kan på alle måder anbefale Jan Falkentoft.

 

Carsten Mørch-Bentzen , Udviklingskonsulent Rytmisk Center

Jan er yderst kompetent og professionel. Han mødte godt forberedt frem til debatten og havde forinden forinterviewet paneldeltagerne. Debatten blev afviklet kompetent og myndigt, og samtidig med god stemning og i god tone. Alle i panelet kom til orde, og Jan fik medinddraget publikum de steder, hvor det gav mening. Vi vil klart anbefale Jan som moderator.

Martin Ibsen, Digital konceptudvikler med speciale i sociale medier/Forfatter til De Nye Fans

”Det var en sand fornøjelse at samarbejde med Jan Falkentoft i forbindelse med Folkemødet. Vi havde to debatter, som Jan modererer på glimrende vis. Det var tydeligt, at hans grundige forberedelse og vores tætte dialog for inde bag frugt under selve debatten. Jan tog fat i debattørerne på forhånd for at finde frem til de spændende budskaber, og hvor de spændende kryds i debatten kunne lægge. Dermed kunne debattørerne føle sig godt tilpas i hans selskab, uden at det blev en blød hyggestund. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale at bruge Jan.”

Christian Ohm, KMD - Citat af Head of Public Affair,