Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Jakob MollJournalist og administrerende direktør i medievirksomheden Zetland.
Han har en solid faglig baggrund som undersøgende journalist og portrætskribent, og har med Zetland Live optrådt som interviewer for store, betalende publikum – herunder for fulde huse på scener som Bremen Teater og Det Kgl. Teaters Gamle Scene.

I en årrække har Jakob væretreporter på Christiansborg for bl.a. Nordjyske, og han har været Forlagsredaktør på Lindhardt og Ringhof fra 2007.

Redaktør for bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, Ulrik Wilbek og Mads Brügger. Har skrevet bestselleren “Din næste karriere” sammen med headhunteren Stephen Bruyant-Langer.
Har fungeret som ekstern journalistisk lektor på SDU og siden 2011 ofte holdt taler og oplæg med udgangspunkt i Zetland. Zetland slog igennem i 2012 og vandt samme år Saxo.com’s innovationspris. Virksomheden regnes for et af de seneste års stærkeste bud på innovation i dansk journalistik.

Arrangementer hvor Jakob Moll har været moderator

  • Lederkonference, 2015 Københavns kommune
  • Wonderful Copenhagen, 2015
  • Ase, 2015
  • Dansk Energi, Folkemødet 2015
  • BL, Folkemødet 2015
  • Finansrådet, Folkemødet 2015
  • Red Asociates, 2015
  • Socialministeriet, 2014,
  • Lederkonference om tillidsreformen,
  •  Den blå planet: Medarbejder dag om dyreetik- 2014
Jakob Moll var velforberedt, overholdt de aftaler vi havde indgået med han til formødet. Han havde sat sig grundigt ind i vores organisation og det tema, som vi var samlet om. Jakob formåede på dagen at skabe en ”intim” stemning med de 400 deltagere og satte en god scene for vores konference med en personlig historie. Han havde forud for dagen talt med alle oplægsholderne og stillede relevante og begavede spørgsmål efter deres oplæg. Han fik desuden bundet en fin sløjfe ved afrundingen. Som ordstyrer er Jakob ”grounded” og tilstede. Vi er bare rigtig glade for at det var ham, der faciliterede dagen!
Louise Hougaard Lauesen, Center for HR, Københavns kommune.
Book arrangement nu

Ring mig op!