Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Vært på programmet DR2 dagen. Mangeårig korrespondent for DR i London Global/Globaliserings-korrespondent for DRSkribent for The Guardian (UK)
Skribent for Weekendavisen (særligt britisk stof) Skribent for ugebladet Mandag Morgen. Forfatter til bogen “Danmark set udefra” udgivet på Gyldendal Medforfatter til bogen Arvefjender om fodboldrivaler i Europa udgivet på People’s Press Sanger og komponist i bandet Warwick Avenue med diverse CD udgivelser på kontrakt hos Columbia Records USA. Bosiddende i London siden 1997.

Fuldstændig tosproget DK/UK. Lang musikalsk baggrund. Særdeles velbevandret i det meste Europæiske kultur Globalisering og innovation. Danmarks rolle nu og i fremtiden Sport God stemningsætter, indpisker, idéudvikler. Har rådgivet topfolk i Dansk Erhvervsliv. Har arbejdet indgående med unge i forhold til EU, og er god til at tale de unges sprog

Arrangementer hvor Jakob Illeborg har været ordstyrer

  • Årsmøde – debet om EU og omstilling af tung transport, Drivkraft Danmark
  • Gashøring, Olie og Gas Danmark
  • Finanssektorens rolle – hvad skal der til for at genskabe tilliden?, PFA
  • Engergy/climate, Polens Ambassade
  • Flere store EU projekter
  • Dansk journalistforbund Fagfestival 2012: Ordstyrer ved seance med Davis Miliband

Hvert andet år afholder Schouw & Co. et ”Top 100 Seminar” for vores højest placerede ledere fra hele verden, og i 2018 benyttede vi stor tilfredshed Jacob Illeborg som moderator og konferencier. Jacobs troværdighed og ligefremme facon passer perfekt til stilen i Schouw & Co. Jacob udviste god evne til hurtigt at sætte sig ind i dagsordenen i vores virksomhed, og balancerede fint nærgående spørgsmål til talerne med konstruktiv debat og diskussion til glæde for deltagerne. Vi kan klart anbefale Jacob Illeborg som moderator til erhvervsarrangementer.

Kasper Okkels, VP Strategy, Business Development & IR, Schouw & Co

Jakob proved to be an excellent moderator, engaging guests in discussion and being able to manage the discussion. Cooperation with him was a pleasure, both before and during the event. His professional approach, ability to touch upon controversial subjects in an elegant way and “feel” the public is of great value to any event which he moderates. He was visible/present without being overwhelming and the success of the seminar is partly thanks to his engagement -we have an excellent discussion, in which many people participated, Jakob manager to involve not only panelists but also seminar’s participants.

Monika Izydorczyk First Secretary Political-Economic Section Embassy of the Republic of Poland, Your Content Goes Here

Vi var meget tilfredse i Vidensrådet med den måde, hvorpå Jakob Illeborg styrede vores konference om ”Hvordan forbedre vi børn og unges mad- og måltidsvaner”. Jakob formåede at skaben en meget nærværende, løsningsorienteret og konstruktiv paneldebat, der foregik i god, humoristisk og behagelig tone, og med godt tempo på.

Kirstine Krogholm, KONSTITUERET SEKRETARIATSCHEF, VIDENSRÅD FOR FOREBYGGELSE

DI har anvendt Jakob Illeborg som moderator i forbindelse med Sundhedsindustriens Dag 2017 samt ved flere debatter på Folkemødet. Jakob Illeborg er en meget kompetent og professionel moderator. Han er velforberedt og dynamisk på dagen og kommer med gode input til debattens struktur og form i planlægningsfasen.

Susanne B. Christensen, Chefkonsulent DI

Sønderborg Erhvervsklub udfordrede i efteråret 2018 Sønderborgs borgmesterkandidater på 4 udvalgte erhvervspolitiske områder. Jakob Illeborg hjalp os på glimrende vis med at forberede, iscenesætte og belyse de fire oplæg samt styre en meget livlig debat mellem kandidaterne, salen og oplægsholderne. Vi kan bestemt anbefale Jakob til lignende opgaver

Lone M. Koch , CEO Alsie Express
Book arrangement nu

Ring mig op!