Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Cand.scient.pol. og journalist. Jacob Rosenkrands er uddannet på Københavns Universitet med studier ved University of Houston, Texas, undervejs.

Særlige interesser
Jacob Rosenkrands indledte sin karriere som journalist på programmet Markedspladsen/Orientering på P1 og klummeskribent for Dagbladet Politiken. Senere blev han ansat som journalist på Ugebrevet Mandag Morgen. Siden startede Jacob Rosenkrands egen freelancevirksomhed med speciale i analytisk journalistik og bidrag til bl.a. Mandag Morgen, Orientering på P1, DR2s Deadline og Magasinet Dansk Presse. Havde i et års tid base i New York, USA, og dermed særligt fokus på udviklingen i amerikansk erhvervsliv og politik.

Jacob Rosenkrands har siden 2005 været programvært i DR for Agenda P1, DR2 Udland og Deadline. Har også lavet tv-tema om det moderne Rusland, debatserien ”Jagten på de røde lejesvende” og dokumentarfilmen ”Krigen om Rio.”

Du vil møde
Jacob Rosenkrands er en blændende moderator og facilitator. Jacob Rosenkrands forbereder sig særdeles godt før ethvert arrangementet – også ned i detaljen. I rollen som moderator er Jacob Rosenkrands saglig og troværdig med godt overblik og med god opfølgning.

Udvalgte events

  • Demokratisering og digitalisering, MatchPoints – 2020
  • Konferencier, Impact Group 2020
  • Ledelse, Københavns Kommune, 2020
  • Vidergående VEU – Hvor er vi på vej hen?, Styrelsen for Forskning og Uddannelse – 2020
    Hvordan sikrer vi op-to-date efteruddannelse, CBS
  • TR seminar, Gymnasiernes Lærerforening
  • Paneldebat, Hvidovre Kommune
  • Ledelse, Væksthus for ledelse

Et helt igennem perfekt samarbejde med Jacob. Han leverede varen 100 % og er en blændende moderator og facilitator.

Kim Vestergaard Larsen, Sekretariatsleder Ledernes Hovedorganisation, Your Content Goes Here

Jeg vil sige en stor tak for din rigtigt gode facilitering af vores Fremtidslaboratorium. Vi har fået overvældende gode tilbagemeldinger på debatten, og flere af panelmedlemmerne har fremhævet dit arbejde. De følte sig i rigtigt gode hænder. Vi, der har arrangeret debatten, har sat stor pris på, at du har været så engageret, imødekommende og professionel.

Rikke Warming, chefkonsulent., Danmarks Akkrediteringsinstitution.

På 4 af 6 parametre har Jacob Rosenkrands fået karakteren “I særklasse” til vores arrangement. Der var mange der uopfordret sagde, at Jacob var fremragende som moderator på vores konference.

 

Bjørn Poulsen Langbakke, Konsulent

Jacob Rosenkrands er en fremragende moderator, med stor professionalitet, faglig indsigt og rigtig god indlevelsesevne. Djøf har med stor succes brugt Jacob Rosenkrands på vores største arrangementer bla. Djøf Forum og Djøfs Nytårskur.

Carsten Nielsen, DJØF

Jacob styrede debatten på overbevisende måde og havde sans for at runde diskussioner af på en passende facon. Han var med til at skabe en god stemning og stillede opklarende og uddybende spørgsmål på en behagelige og god måde.

Julie Lau Sletten , Fredensborg kommune
Book arrangement nu

Ring mig op!