Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Byline foto billede 2018 Bylinefoto Ida Ebbensgaard

Journalist, Udlandsredaktør, Berlingske. Ida er en rutineret vært og ordstyrer. Hun har været studievært på DR2, P1 og P3, og i dag er hun udlandsredaktør på Berlingske.

Det gennemgående træk ved hendes formidling er, at den er enkel og levende, men samtidig bygger på stor faglighed. Dels forbereder hun sig grundigt på de emner, hun skal formidle, dels har hun en bred baggrundsviden inden for en række samfundsfaglige emner – en viden, hun konstant udbygger og opdaterer.

Hun har erfaring med at inddrage sociale medier direkte i konferencer og debatter. Ida Ebbensgaard har tidligere arbejdet på dagbladene Politiken, DAGEN og Børsen – primært som erhvervsjournalist. I tre år var hun pressechef i først Miljøministeriet, siden i Klima- og Energiministeriet. Det har givet hende en særlig stærk viden inden for energi, klima og miljø. Hun er uddannet journalist i 2002 fra SDU. Siden har hun taget en kandidatgrad (cand.public) i medier og globalisering, og har taget fag på Harvard University, Freie Universität Berlin og London School of Economics and Politics (LSE). Men hendes klassiske dannelse udspringer i mindst lige så høj grad af den danske højskoleverden og af en bred forankring i foreningslivet gennem mange år. Hun er tidligere formand for Cavlingkomiteen, der hvert år uddeler dansk journalistiks fornemste pris: Cavlingprisen.

Udvalgte arrangementer, hvor Ida Ebbensgaard er moderator:

  • CSR-konference, Dansk Erhverv 2020
  • Konference på Nationalmuseet, TEKNIQ Arbejdsgiverne 2019
  • Partnerskaber i praksis – Nøglen til vækst og innovation, Clean

Ambitionen var at forene faglig dybde med aktuel politisk relevans – den sørgede Ida Ebbensgaard for med sin store paratviden, imponerende journalistiske forberedelse og skarpe replik på dagen for at indfri.

Vibeke Schou Tjalve, eniorforsker og koordinator for International Sikkerhed, DIIS

Det har været centralt for, at vores konferencer har holdt det ønskede niveau. Derudover har vi været glade for hendes engagement og konstruktive tilgang i samarbejdet med vores folk omkring program og forberedelse. Hun er behagelig at omgås, yderst professionel og med til at arrangementerne er forløbet planmæssigt og med høj energi og faglighed.

Peder Ø. Andreasen, Energinet.dk

Ida Ebbensgaard har løftet vores årsmøde ved solid forberedelse, hvor hun fik optimeret afviklingen af programmet, samt ved en professionel og engageret optræden fra scenen. Vi har haft stor glæde af, at Ida har leveret et professionelt produkt – også over flere dage i vores telt på Folkemødet.

Lars Aagaard, adm. direktør, Dansk Energi
Book arrangement nu

Ring mig op!