Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Esben Lanthèn, Partner, Nordic Sustainability

Esben er stifter og partner i konsulentvirksomheden Nordic Sustainability, der leverer strategisk rådgivning indenfor bæredygtighed til kunder i den private og offentlige sektor. Herunder har Esben forfattet større analyser af sektorer og industriers rolle ift. FNs Verdensmål samt drevet strategisk udvikling indenfor samfundsansvar med større danske og internationale virksomheder.

Klima, miljø, eller FNs Verdensmål? Esben er en moderator med indgående forståelse for bæredygtighedsdagsordenen. Hans ekspertviden sikrer, at konferencer og workshops bliver ledt i den rigtige retning, hvor indholdet bliver gjort spiseligt uden at blive overfladisk.

Særligt fokus:

Bæredygtighedsdagsordenen kaster ofte meget tekniske eller politiske diskussioner af sig. I en tid hvor ansvarlighed og ”purpose” er højt på dagsordenen i alle lag af samfundet, er det vigtigt at kunne tage disse komplekse diskussioner på en måde, hvor målgruppen kan være med. Det kræver en dyb forståelse af indholdet at facilitere inddragende processer, hvor konklusionerne er forståelige, veldokumenterede og handlingsorienterede.

Du vil møde:

Esbens baggrund som strategisk rådgiver gør ham desuden i stand til at sætte sig ind i kundens behov med velovervejet involvering af interessenter – både dem som er enige, og dem som ikke er.

Kunder siger ofte om ham, at han tager sig tid til at forstå dem, har værktøjerne i orden og er i stand til at skabe en god stemning på dagen. Esben har erfaring fra flere end 100 konferencer og workshops i 10 forskellige lande, hvilket også gør ham i stand til at begå sig i internationale miljøer, hvor kulturel forståelse er vigtig.

Udvalgte arrangementer, hvor Esben har været moderator for nylig:

  • Cirkulær økonomi – REG LAB 2019
  • Plastikemballage og affaldsproblematikker, EnergyHub 2019
Book arrangement nu

Ring mig op!