Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Emil Thorups karriere startede som Casper Christensens personlige assistent. I årene efter var han medvært på Tv2 programmet ”Aloha” med selvsamme person. De seneste år har man set ham på programmer som f.eks. ”Smerteeksperimentet” og ”Live fra Tarmen”. Udover tv værtsrollen har Emil Thorup også en arkitektdrøm som allerede startede da han var 6 år gammel. Drømmen er blevet udlevet ved blandt andet at stifte arkitekt- og entreprenørvirksomheden ET Hus Aps.

Emil Thorup er som mange vil definere det selvlært. Han har uddannet sig uden hjælp fra forskellige uddannelsesmuligheder, og derfor betyder brandet Emil Thorup, multitalentet og arbejdsgiveren meget mere for ham end en uddannelse.

Emil Thorup har med sin virksomhed, tv deltagelser og moderatorjobs mange bolde i luften. Derfor er planlægning rigtig vigtigt for ham. En ting som går godt i spænd med Moderator.dks motto >>den bedste forberedelse<<.

 

Særlige interesser

Udover entreprenørskab og arkitektur som er en stor del af personen Emil Thorup. Så ligger Emils spidskompetencer og store interesser indenfor politiske debatter og ungdomsdebatter.

 

 

Du vil møde…

En moderator, der planlægger alt ned til mindste detalje, men også en moderator som kan guide både panel og publikum igennem på en underholdende men stadig fast måde. Emil Thorup har kompetencer til at udføre jobbet som moderator både på dansk og engelsk.

Han har en fantastisk evne til at skabe en god tone og god stemning panel og publikum imellem, uden at han lader emnet falde til jorden.

Book arrangement nu

Ring mig op!