Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

TV-vært, journalist, foredragsholder samt chefredaktør og udgiver af det storpolitiske magasin RÆSON (www.raeson.dk). Clement har siden 2004 været vært på en række banebrydende og højaktuelle programmer. Første gang vi oplevede ham i værtsrollen var i DR2s banebrydende tv-program, “Tal Med Gud” (2004), hvor åndelige ledere fra små og større trosretninger i Danmark har svaret på seernes spørgsmål. Efterfølgende har Clement været værst på en lang række aktuelle programmer som Clement Kontra, Deadline, Debatten på DR, Clement: Fredag til fredag, Clement Søndag og Vi ses hos Clement.
Clement modtog som den første Hal Kock prisen i 2005 for sit bidrag til demokratidebatten og i 2011 modtog han publicistprisen.

Særlige interesser
Clements særlige interesse ligger i den brede demokratiske debat. Derudover er internationale relationer og særligt amerikansk og europæisk politik områder hvor Clement har markeret sig blandt andet med bogudgivelser.

Du vil møde
En yderst forberedt moderator, med en markant stil der giver med og modspil til deltagerne i debatten. Clement er meget dygtig til at bruge pludseligt opståede momenter og samtidig sørge for at dagsprogrammets tidplan overholdes. Clement kan få gang i debatten både når publikum er en blandet skare af faggrupper eller når konferencens målgruppe er en smal faglig målgruppe.

Udvalgte arrangementer hvor Clement har været moderator

 • Debatmøde – Folkemødet 2020, Vækstfonden
 • Den grønne Grundlov, Boston Consulting Group 2019
 • Konferencier valgdebat, Campus Vejen 2019
 • Uddannelsesdebatten 2015, Nr. Nissum
 • Hvad skal Danmark leve af i fremtiden, 2015 valgdebat
 • Folkeskolereformen 2015, Furesø kommune
 • Yderområder på forkant, Dansk Bygningsarv 2014
 • ”Beboerdemokrati i udsatte boligområder, kan det fungere?” Folkemødet 2014
 • Erhvervspolitisk krydsild, Fredericia (2013)
 • Konference om fastholdelse af produktionsarbejdspladser 2013 (Novozymes)
 • Kick off konference på talentsatsning (2012)
 • Arkitektforeningens årsmøde 2012
 • Høring om Nordisk forsvars- og udenrigspolitik, Folketingets internationale sekretariat(2012)
 • Ordstyreropgaver for bl.a. Dansk Industri, Dansk Energi (Årsdag 2008 og 2009)
 • Dansk Erhverv (Årsdag 2009)
 • DMF, DJØF, HK, LO, KL, WFP (Walk The World, 2006, 2007, 2008 og 2009)
Book arrangement nu

Ring mig op!