Projekbeskrivelse

Christian Jessen var i en årrække økonomisk journalist på Dagbladet Børsen og Berlingske Tidende. Han har også arbejdet med kommunikation, investering og rådgivning i SEB Wealth Management, Skagen Fondene og TDC. Nu ejer af virksomheden Analyse & Kommunikation. Han er uddannet cand. oecon. og Chartered Financial Analyst (en treårig amerikansk uddannelse).

Særlige interesser
Christian Jessen har som journalist arbejdet med økonomi, finans og andre emner indenfor erhvervslivet. Der er her hans primære interesse er som ordstyrer. Han kan med sin faglighed og erfaring løfte arrangementer på disse områder ved både at kunne styre det samlede forløb og gå dybt ned i særlige emner, når det er påkrævet.

Du vil møde
En fagligt velfunderet ordstyrer med humor og timing, som på en afvæbnende måde tør stille også alle de kritiske spørgsmål, så ingen emner forbliver uberørte. Han er god til at styre og håndtere debatter med mange paneldeltagere, så alle indlægsholdere yder deres bedste, og der kommer et naturligt forløb gennem sessionen med aktiv deltagelse af publikum. Christian Jessen har desuden stor erfaring med at lede og tilrettelægge konferencer, og kan derfor rådgive om det samlede arrangement; herunder program, invitationsstrategier, praktisk afvikling og tilknyttede kundeaktiviteter.

Udvalgte events

  • Finanskonferencen 2017, Finansforeningen
  • Tilliden til den finansielle sektor, Finansforeningens Nytårsmiddag 2017.
  • Fit and proper konference, Finanstilsynet, 2016
  • Nordic Investor Relations Conference 2016
  • Er der penge i provinsen, PenSam, Folkemødet, 2016
  • Investeringsforeninger, skaber de værdi, Finansforeningen, 2015
  • Hvad betyder de lave renter, Finansrådet, Folkemødet 2015.
  • Nye former for OPP, PenSam, Folkemødet 2015.
  • Skagen Fondene, Nytårskonference i Danmark, 2009-2014.
Christian Jessen var moderator for samtalen “Hvad betyder de lave renter for min økonomi” under Folkemødet 2015. Samtalen fandt sted mellem ATPs direktør, Carsten Stendevad, og bankdirektør i Nordea, Peter Lybecker. Christian Jessen fremstod kompetent fra første færd, havde forberedt sig selv og deltagerne grundigt, og styrede med sikker hånd samtalens forløb til vores fulde tilfredshed”
Christian Michelsen, Kontorchef, Finansrådet
Vi bad Christian Jessen om at moderere et stort møde om “Investeringsforeninger – skaber de værdi”. Med sin faglige indsigt bandt han sine egne og deltagernes spørgsmål fint sammen og faciliterede en både seriøs og engageret paneldiskussion. Dette blev bekræftet i deltagernes evalueringer. Christian demonstrerede professionalisme både i forberedelsen, afviklingen og opfølgningen af mødet.
Keld Holm, Direktør i Finansforeningen.