Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

Christian Jessen var i en årrække økonomisk journalist på Dagbladet Børsen og Berlingske Tidende. Han har også arbejdet med kommunikation, investering og rådgivning i SEB Wealth Management, Skagen Fondene og TDC. Nu ejer af virksomheden Analyse & Kommunikation. Han er uddannet cand. oecon. og Chartered Financial Analyst (en treårig amerikansk uddannelse).

Særlige interesser
Christian Jessen har som journalist arbejdet med økonomi, finans og andre emner indenfor erhvervslivet. Der er her hans primære interesse er som ordstyrer. Han kan med sin faglighed og erfaring løfte arrangementer på disse områder ved både at kunne styre det samlede forløb og gå dybt ned i særlige emner, når det er påkrævet.

Du vil møde
En fagligt velfunderet ordstyrer med humor og timing, som på en afvæbnende måde tør stille også alle de kritiske spørgsmål, så ingen emner forbliver uberørte. Han er god til at styre og håndtere debatter med mange paneldeltagere, så alle indlægsholdere yder deres bedste, og der kommer et naturligt forløb gennem sessionen med aktiv deltagelse af publikum. Christian Jessen har desuden stor erfaring med at lede og tilrettelægge konferencer, og kan derfor rådgive om det samlede arrangement; herunder program, invitationsstrategier, praktisk afvikling og tilknyttede kundeaktiviteter.

Udvalgte events

  • Finanskonferencen 2017, Finansforeningen
  • Tilliden til den finansielle sektor, Finansforeningens Nytårsmiddag 2017.
  • Fit and proper konference, Finanstilsynet, 2016
  • Nordic Investor Relations Conference 2016
  • Er der penge i provinsen, PenSam, Folkemødet, 2016
  • Investeringsforeninger, skaber de værdi, Finansforeningen, 2015
  • Hvad betyder de lave renter, Finansrådet, Folkemødet 2015.
  • Nye former for OPP, PenSam, Folkemødet 2015.
  • Skagen Fondene, Nytårskonference i Danmark, 2009-2014.
Christian Jessen var moderator for samtalen “Hvad betyder de lave renter for min økonomi” under Folkemødet 2015. Samtalen fandt sted mellem ATPs direktør, Carsten Stendevad, og bankdirektør i Nordea, Peter Lybecker. Christian Jessen fremstod kompetent fra første færd, havde forberedt sig selv og deltagerne grundigt, og styrede med sikker hånd samtalens forløb til vores fulde tilfredshed”
Christian Michelsen, Kontorchef, Finansrådet
Vi bad Christian Jessen om at moderere et stort møde om “Investeringsforeninger – skaber de værdi”. Med sin faglige indsigt bandt han sine egne og deltagernes spørgsmål fint sammen og faciliterede en både seriøs og engageret paneldiskussion. Dette blev bekræftet i deltagernes evalueringer. Christian demonstrerede professionalisme både i forberedelsen, afviklingen og opfølgningen af mødet.
Keld Holm, Direktør i Finansforeningen.
Book arrangement nu

Ring mig op!