Projekbeskrivelse

Journalist og vært på DR. En dygtig og anerkendt moderator, der med en indarbejdet grundighed omsætter sin journalistiske kunnen til scenen. Christian Degn er kendt som den altid veloplagte og glade vært på DR1s Hammerslag. Han er desuden vært på den populære Natur- Historie og Videnskabsserie “KYST til KYST”.

Særlig interesser
Christian Degn har en flot 10-årige karriere som kritisk og undersøgende journalist på Tv-avisen, TV2 Nyhederne, Dags Dato og Kontant. Han var desuden redaktør på DR´s journalistiske flagskib 21Søndag og Kronprinseparrets Prisuddeling. Christian har været med til at søsætte og opfinde flere nye TV- formater som eksempelvis det politiske magasin Bag Borgen.

I 2006 stod han bag afsløringerne i “Kødskandalen”, der førte til fødevareministerens afgang og massive opstramninger i fødevarekontrollen. I den forbindelse var Christian Degn indstillet til Cavling-prisen.

Som vært ved Hammerslag gør Christian os klogere på boligmarkedet, energikilder, arkitektur, lokalplaner og meget mere – i både storbyerne og Udkantsdanmark.

Christian har senest været hovedvært på Danmarks Indsamling 2018.

Du vil møde
Christian Degn er en fantastisk journalist, der rummer dybden og omfavner det folkelige – afhængig af om det er en dag, hvor stemningen skal være formel eller afslappet. Som moderator høster han anerkendelse for sin energi, og sin facon, der gør, at arrangementet afvikles professionelt.

Udvalgte events

Christian Degn har været en fantastisk god moderator ved vores arrangementer. Med stor professionalisme og sikkerhed hjalp Christian Randers Kommune med at skabe og afvikle først en Midtbykonference og senere en Infrastrukturkonference. Under selve arrangementerne sørgede Christian for at skabe en god stemning og på seriøs vis fordele taletiden ligeligt blandt de forskellige synspunkter. I tiden op til konferencerne gik Christian aktivt ind i at ideudvikle og kom med forskellige perspektiver på hvorledes vi kunne skabe det bedst muligt arrangement. Christians indsats har været uvurderligt og har bidraget til, at Randers Kommune, erhvervsliv og borgere er blevet klogere på hinanden og vores fælles udfordringer.

Peter Bro, ingeniør, Randers kommune

Christian Degn styrede os gennem programmet på meget elegant vis, og bidrog både med energi og godt humør.Hans kompetente og imødekommende styring gjorde, at både paneldeltagere og publikum følge sig trygge og godt tilpas.

Center for Kultur og Fritid, Skanderborg Kommune

Christian gik professionelt til opgaven, og støttede og vejledte ebusiness Randers både i planlægningen og på selve konferencen. Derudover er Christian scenevant og formåede at holde en god balance i sin præstation, hvor Christian med sit overskud tog sig godt af publikum imellem indlægsholderne. Som ansvarlig for konferencen, kan jeg kun give Christian Degn mine bedste anbefalinger.

Mads Hulgaard, ebusiness Randers