Project Description

Journalist og vært på DR. En dygtig og anerkendt moderator, der med en indarbejdet grundighed omsætter sin journalistiske kunnen til scenen. Et godt eksempel på at kun 1/10 af isbjerget kan ses på overfladen. De fleste kender Christian Degn, som den veloplagte og glade vært på DR1s Hammerslag.
Her gør han danskerne klogere på boligmarkedet, energikilder, arkitektur, lokalplaner og meget mere – i både storbyerne og Udkantsdanmark.
Hvad de færreste ved er, at han har en lang karriere bag sig, som undersøgende journalist.
I 2006 stod han bag afsløringerne i “Kødskandalen”, der førte til fødevareministerens afgang og massive opstramninger i fødevarekontrollen.
Han har en flot 10-årig karriere som kritisk og undersøgende journalist på TV Avisen, TV2 Nyhederne, Dags Dato, Kontant og 21Søndag. Desuden har han været med til at søsætte og opfinde flere nye TV-formater som eksempelvis det politiske magasin Bag Borgen.
Han har desuden været redaktør på både DR1s journalistisk flagskib 21Søndag og på Kronprinsparret Prisuddeling. Med andre er her tale om mand, der både rummer dybden og omfavner det folkelige. Alt efter om det er en dag, hvor stemningen skal være formel eller afslappet.

Christian Degn styrede os gennem programmet på meget elegant vis, og bidrog både med energi og godt humør.Hans kompetente og imødekommende styring gjorde, at både paneldeltagere og publikum følge sig trygge og godt tilpas.

Center for Kultur og Fritid, Skanderborg Kommune

Christian gik professionelt til opgaven, og støttede og vejledte ebusiness Randers både i planlægningen og på selve konferencen. Derudover er Christian scenevant og formåede at holde en god balance i sin præstation, hvor Christian med sit overskud tog sig godt af publikum imellem indlægsholderne. Som ansvarlig for konferencen, kan jeg kun give Christian Degn mine bedste anbefalinger.

Mads Hulgaard, ebusiness Randers