Projekbeskrivelse

(født 1966), Jurist, forfatter, journalist Bente Dalsbæk, tidligere vært på P1 Debat, er uddannet jurist med en journalistisk overbygning. Bente Dalsbæk arbejdede en lang årrække på Christiansborg som rådgiver og taleskriver for bl.a. Folketingets Formand og Præsidium, siden som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Bente Dalsbæk har desuden tidligere været klummeskribent for Berlingske Tidende, og vært på aktualitetsmagasinet DR2Nu.

Særlige interesser
Bente Dalsbæk har i de senere år afviklet en lang række højaktuelle konferencer og debatter som debatvært og ordstyrer, og kan navigere i meget komplekse problemstillinger og udfordre og formidle på samme tid. Med sin viden om politiske positioner, aktuel samfundsudvikling, forskning og tendenser – og hendes meget store bagkatalog af kilder og cases er Bente Dalsbæk ikke bare en ordstyrer, men en sparringspartner, der kan bidrage til indholdet og levere den smidigste afvikling og mest spændende debat; også med høj grad af tilhører-inddragelse. For Bente Dalsbæk er forberedelse et nøgleord, især når det handler om arrangørernes succeskriterier, og om at få oplægsholdere og paneldeltagere til at levere deres bedste, og derfor giver Bente Dalsbæk det hun kalder en ‘grundigheds-, skarpheds og charmegaranti, også på engelsk.

Du vil møde
Bente Dalsbæk er velforberedt, vidende og målrettet mod at indfri arrangørernes forventninger. Som erfaren ordstyrer og debatvært er hun idérig i planlægningsfasen og hurtigt opfattende og ditto justerende i afviklingsfasen, hvis det kræves. Vant til at gribe det uventede og bruge det konstruktivt uden at slække på kvaliteten, og meget ambitiøs på arrangørerne, tilhørernes og egne vegne.

 

Bente Dalsbæk fortæller om det involverende borgermøde.