Vi havde en rigtig god dialog med Moderator.dk, der var hurtig til at forstå præmissen for vores event og sætte os i forbindelse med den helt rigtige moderator.

Mette Marie Korsholm Burgwald, , Coop amba
Dialogen var god fra start til slut. Rigtig god vejledning i forhold til at finde den rette moderator.
Kalle Jakobsen, Albertslund kommune
God opleverelse af moderator.dk, som reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og var klar til en dialog om vores ønsker til moderator. Virkelig dejligt, når man en uge før konferencen skal finde en ny moderator.
Jeppe Wohlert, chefkonsulent, DEA
Som den bør være. Nærværende, kompetent og professionel. Kan sagtens finde på at henvende mig en anden gang. Tak for samarbejdet!
Moderator.dk har været meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem og vores samarbejde har været nemt og glidende fra start til slut. Mogens kender sine moderatorer rigtig godt, og hjalp os godt på vej med at vælge den helt rette til vores arrangement. Alt det praktiske omkring booking, kontrakt og fakturering er foregået nemt og gnidningsfrit. Alt i alt meget kompetent og professionel håndtering.
Fin og effektiv kommunikation med Mogens. Og det var en positiv oplevelse, at Mogens var lynhurtig til at finde en afløser da vi stod I en situation der krævede hurtig handling.
God og løsningsorienteret dialog undervejs – og meget hjælpsom med at finde en moderator, der passede til opgaven. Absolut godkendt!
Per Henriksen, Dansk luftfart/DI
Dialogen gik fint, og Moderator.dk var gode til at give os input på vores arrangement, forstå vores behov og komme med forslag til gode oplægsholdere og konferencier
Kenneth Mulbak, Erhvervshus hovedstaden
God dialog. Dejligt med hurtig respons fra jer.
Ulla Lyk-Jensen, Seniorchefkonsulent, DI
Super god dialog inden arrangementet. Også god til at svare på spørgsmål undervejs i processen.
Mikkel Hviid, Campusleder, Campus Vejen
Dialogen har været meget imødekommende og Moderator har været hurtige til at finde svar.
Anders Clausen, , marketingskonsulent KMD

(født 1966), Jurist, forfatter, journalist Bente Dalsbæk, tidligere vært på P1 Debat, er uddannet jurist med en journalistisk overbygning. Bente Dalsbæk arbejdede en lang årrække på Christiansborg som rådgiver og taleskriver for bl.a. Folketingets Formand og Præsidium, siden som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Bente Dalsbæk har desuden tidligere været klummeskribent for Berlingske Tidende, og vært på aktualitetsmagasinet DR2Nu.

Særlige interesser
Bente Dalsbæk har i de senere år afviklet en lang række højaktuelle konferencer og debatter som debatvært og ordstyrer, og kan navigere i meget komplekse problemstillinger og udfordre og formidle på samme tid. Med sin viden om politiske positioner, aktuel samfundsudvikling, forskning og tendenser – og hendes meget store bagkatalog af kilder og cases er Bente Dalsbæk ikke bare en ordstyrer, men en sparringspartner, der kan bidrage til indholdet og levere den smidigste afvikling og mest spændende debat; også med høj grad af tilhører-inddragelse. For Bente Dalsbæk er forberedelse et nøgleord, især når det handler om arrangørernes succeskriterier, og om at få oplægsholdere og paneldeltagere til at levere deres bedste, og derfor giver Bente Dalsbæk det hun kalder en ‘grundigheds-, skarpheds og charmegaranti, også på engelsk.

Du vil møde
Bente Dalsbæk er velforberedt, vidende og målrettet mod at indfri arrangørernes forventninger. Som erfaren ordstyrer og debatvært er hun idérig i planlægningsfasen og hurtigt opfattende og ditto justerende i afviklingsfasen, hvis det kræves. Vant til at gribe det uventede og bruge det konstruktivt uden at slække på kvaliteten, og meget ambitiøs på arrangørerne, tilhørernes og egne vegne.

 

Bente Dalsbæk fortæller om det involverende borgermøde.

 

Book arrangement nu

Ring mig op!