Projekbeskrivelse

Astrid Haug

Hun rådgiver virksomheder og organisationer om sociale medier og digital transformation og holder foredrag, afholder workshops og udarbejder strategier. Kunderne er både det offentlige, organisationer og virksomheder.

Forfatter til flere bøger, herunder ”Sig du kan li’ mig” (Gyldendal 2014) om sociale medier og ”Fremtiden tilhører de frygtløse” (Djøf 2017) om digital transformation. Er i gang med ny bog, som udkommer 2019. Min første bog udkom i 2009, ”Lyt til elefanterne – digital kommunikation i praksis” (med Anna Ebbesen)

Bestyrelsesmedlem i Cevea, Bryd Tavsheden, A4 Medier, Symbion, LTP Group og Unicef. Advisory board-medlem hos  Kræftens Bekæmpelse og medlem af Djøfs repræsentantskab.

 

Særlige interesser

Astrid har over 10 års erfaring med det digitale felt, og hun følger de seneste trends og udvikling meget tæt. Hun er optaget af, hvor udviklingen er på vej hen – den digitale, den politiske og den samfundsmæssige, og hvad det betyder for virksomheder, organisationer og borgere.


Du vil møde

En altid meget velforberedt moderator, både på emnet og på de mennesker, der skal på scenen. Samtidig formår hun at inddrage publikum, gribe øjeblikket og tilføre eventen et godt humør og høj energi.
Astrid er enorm scenevant, både som oplægsholder, moderator og kommentator på tv. Astrid har boet i USA og læst på udenlandske universiteter og taler flydende engelsk.

Udvalgte arrangementer, hvor Astrid Haug har været moderator for nylig:

 • Marine Science webinar, International Council for the Exploration of The Sea, 2020
 • Innovation i SMV èr, Innovationsfonden 2019
 • Fremtidens mobil- og bredbåndsdækning (5G), arrangeret af Region Hovedstaden, 2019
 • Industriens Uge topmøde med temaet unge og erhvervs- og STEM-uddannelser, afholdt af Trekants-kommunerne, 2019.
 • Digitalisering til søs, DFDS og Søfartsstyrelsen, 2019
 • “Fake news in education”, moderator på session med Charles Salter, Erkan Özden, Camilla Mehlsen og Linda Petersen på fake news-konference afholdt af Mandag Morgen og Udenrigsministeriet.
 • – Social media manageren 2018 – en heldagskonference i Aarhus med +300 deltagere med bl.a. Facebook, DR og ‘Lakserytteren’. Moderator og interviewer af dagens oplægsholdere. Afholdt af Erhvervsakademi Aarhus, MindRocket og Jysk Fynske Medier.
 • AM Hub, heldagskonference, 3D-print og additive manufacturing
 • Tivoli Erhvervsklub, fremtidens infrastruktur og førerløse biler
 • Københavns Universitet, når videnskab drukner i holdninger
 • Infomedia, shitstorms for politikere og erhvervsfolk
 • Dansk Energi, fremtidens energisektor

”Mandag Morgen, Udenrigsministeriet og Den Amerikansk Ambassade brugte Astrid Haug som moderator på en breakoutsession til symposiet om Fake News den 30 november 2018.

Vi oplevede Astrid Haug som professionel helt ud til fingerspidserne i både forberedelsen og afviklingen. Astrid formåede at kombinere varme og humor med stor faglig indsigt, og som moderator på vores breakout session fandt hun den rette balance mellem stram tidsstyring og høj grad af deltagerinvolvering, hvilket passede rigtig godt til lejligheden. På den baggrund kan vi give Astrid Haug de bedste anbefalinger som moderator.”

Mathias Heilesen, Tænketanken Mandag Morgen

”Et tak, kan siges af pligt og god opførsel, men det kan også være oprigtigt dybfølt og komme fra en konferencearrangør, der lige har oplevet flere hundrede glade og inspirerede deltagere forlade et vellykket arrangement. Sådan en tak skal Astrid have. Deltagerne blev fra start taget i hånden og guided igennem dagen med stor faglig indsigt, professionel struktur, tempo, puls og humor. Tak..og på gensyn!”

Jacob Schack Iversen, chefkonsulent, Erhvervsakademi Aarhus