Project Description

Astrid Læssø arbejder med velfærdsudvikling i Danmark og Norden og beskæftiger sig med emner som ledelse, strategi, innovation og partnerskaber på alle større velfærdsområder. Hun har mange års erfaring med at designe, udvikle og moderere events i alle størrelser og udformninger. Fra det interne strategiseminar eller den årlige personaledag til store konferencer, ofte i utraditionelle rammer.
Astrid er stifter og partner i Udviklingsbureaet BETA, der en ny dansk konsulentvirksomhed med speciale i velfærdsudvikling. Hun har tidligere været direktør for Mandag Morgens velfærdsafdeling (2011-2016) og er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Særligt fokus:
Astrid Læssø er optaget af, hvordan vigtige velfærdstendenser omsættes til konkrete, meningsfulde og blivende forandringer i hverdagen ved at gentænke behov, opgaver og aktører. Hun har arbejdet med en lang række forskellige organisationer, og kendetegnende for meget af hendes arbejde er, at det fokuserer på at skabe nye partnerskaber på tværs af samfundets sektorer.

Samtidig er hun optaget af, hvordan vi skaber mere involverende og engagerende arrangementer, der medvirker til at skabe forandring. Uanset om der er tale om den fagspecifikke konference på sundhedsområdet eller et tværsektorielt arrangement om nye tendenser i udviklingen af velfærden.

Du vil møde:
En engageret og processtærk moderator med et stærkt kendskab til tendenserne på de store velfærdsområder og udviklingen i landets velfærdsorganisationer, der gør, at hun får de væsentligste spørgsmål og problemstillinger på banen i interviews og debatter.
Astrid Læssø går gerne ind i selve udviklingen af arrangementet, og det vil være en fordel at involvere hende tidligt i processen.

 Udvalgte arrangementer, hvor Astrid Læssø har været moderator for nylig:

  • Temasession (Hvis velfærdsteknologi er svaret – hvad er så spørgsmålet) til Velfærdens Innovationsdag 2018, Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark
  • Demokratikonference, Haderslev Kommune, 2017
  • Studietur, Småbørnsalliancen, 2017
  • Sundhedsvæsenet – ifølge danskerne, TrygFonden og Mandag Morgen, 2016
  • Folkemødet 2016: Borgmestertopmøde – sammen skaber vi sundhed, PenSam og FOA, 2016

Astrid Læssø levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til.
Astrid kom med mange gode input til vores temasession, og der var i det hele taget en super sparring om arrangementet.
Til selve sessionen styrede hun slagets gang med hård hånd og masser af professionalisme. Præcis som vi ønskede det.
Vi er meget tilfredse.

Jette Morratz Christensen,, Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark